Siirry sisältöön
EhkäVähänEpätoivoinen

Mulla on sellanen käsitys, että lähestulkoon kaikki keillä ei kyseistä fetissiä oo, pitää sitä ainakin outona, yleensä myös ällöttävänä. Osa varmaan on myös sitä, että haetaan kavereilta hyväksyntää olemalla samaa mieltä. Haluisin nyt tietää mitä mieltä nuoret oikeesti on tästä. Oon huomannu, että joku voi olla sitä mieltä, että yhteiskunnassa kaikkien tulis hyväksyä seksuaalisuuden ja sukupuolten moninaisuus jne, joka on toki tottakin, mutta samaan aikaan tämä pitää jalkafetissi-ihmisiä vastenmielisinä tai alempiarvoisina. Oon miettiny, että onko tyttöjä joille tää fetissi ei seurustelusuhteessa olis mikään ongelma tai este. ”Voinko koskaan löytää sellasta tyttöä?” On kysymys mitä mietin tosi usein, varmaan päivittäin. Kaipaisin vastauksia ku tää juttu askarruttaa aika paljon.

seksuaalisuus_unknown

Monista tämä fetissi voi kieltämättä tuntua oudolta/ahdistavalta, mutta on varmasti olemassa ihmisiä joille se ei ole ongelma :)) Kammo tätä fetissiä kohtaan on luultavasti noussut feetpics/prvoilioitten takia, mutta niin kauan kuin olet asiallinen, tytöt varmasti kiinnostuvat ;)

Öö

Tuotaaahhh, mitä se tarkottaa?

LeivänLeipoja (16v)

Itselläni ei ole kyseistä fetissiä, mutta en koe sitä vastenmieliseksi.

Olen vitsaillut fetissiin liittyvillä asioilla kavereideni kanssa, ja sama voi pitää paikkaa muillakin henkilöillä. Tällainen vitsailu voi siis antaa kuvan, että henkilö kokee asian negatiivisena ja ällöttävänä. Monesti vitsaileva henkilö tekee sitä vain saadakseen nauruja kavereilta.

En koe, että fetissi olisi este seurustelulle kunhan sitä ei tuo esille väärässä vaiheessa. Fetisseistä kertominen pitäisi mielestäni tapahtua vasta sen jälkeen, kun on harrastettu seksiä.

Vastaa aiheeseen: Jalkafetissi – Onko OK?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top