Siirry sisältöön
iiduska

TEKSTI SISÄLTÄÄ KAKSI KYSYMYSTÄ. Mä oon nyt seiskalla. Jostakin syystä Mua aina jännittää aina jos esim iskä haluu jutella mun kans vaikkapa facebookin tai muutenkin netin vaaroista. En tiiä miks mut musta on niin älyttömän kiusallista kuunnella kun iskä saarnaa siitä miten vaarallinen netti voi olla. En nyt tarkota et se koittais aivopestä mut. Siis ihan normaalisti se vaan kertoo et pitää olla varovainen. Niin mä aina oonkin mutta en tajuu miks se tuntuu niin kiusalliselta. onko muilla tällästä?

Toinen juttu on, että oon jo miettiny kauan et sitte ku mun kuukautiset alkaa ni miten kerron äitille? Jep, sekin Mua vähä jännittää… :/ Kiitos vastauksista&Hyvää Uuttavuotta 2014!

jokutyttövaa

Toiseen kyssääsi, vaikka kysy äidiltäsi, et mitä teen kun kuukautiseni alkavat. Kyllä siitä selviää. Ei siitä pitäisi nousta sen suurenpaa numeroa? Pyydä äitiäsi kun kysyt vaikka erilliseen huoneeseen.

Horizont

tosta kuukautisasiasta, että kun itelläni alko koulussa, menin vaan suoraan kotiin. taisin näyttää aika järkyttyneeltä että äiti arvasi heti. kyllä se sinua tajuaa

Vastaa aiheeseen: jännittää+kuinka kertoa äitille?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top