Siirry sisältöön
Putte🏳️‍🌈♀️

Musta ois kiva saada kavereita joilla on samat kiinnostuksen kohteet kuin minulla ja keskustella eri jutuista siihen liittyen. Eli siis rakastan animea ja sanrioa ja kaikkea japanilaista. Pukeudun myös fairykei/menhera/himekaj/lolita tyylisesti. Tää vois olla nyt japani keskustelupalsta.

Hmmm

Miten maa voi olla harrastus?

[osa viestistä poistettu]

Happy_HelloKitty

No mä oon kyl ainaki kinnostunu japanin kulttuurist ja kielestä :) En kyl tiedä siitä kauheest mut osaan sanoo jotain virkkeit/sanoi japaniks. Ois kans kiva joskus käydä Japanissa… Mut joo. Mä meenkin tästä googlettaa noita sun tyylei… heh. Ite tykkään pukeutuu koulupuku/soft girl/kawaii tyylisesti.
❤️❤️❤️

Happy_HelloKitty

Onk kellään manga suosituksia? Mielellään sellasii mitä löytyy kirjastost…
❤️❤️❤️

🌸Kirsikankukkatyttö🌸

Moii!
Oon kiinnostunut Japanin kulttuurista ja ajatellut kielen opettelua. Rakastan kattoa animea ja lukea mangaa. Olen myös aloittanut harjoittelemaan mangan piirtämistä. Teidän molempien mainitsemat pukeutumistyylit on ihania! Tykkään piirtää hahmoja, jotka pukeutuu noin. On myös hauska tutkia erilaisia tuon kaltaisia asuja ja tyylejä.

MangaGirl

Itse pidän tosi paljon mangasta nimeltään maaginen suklaapuoti! Niitä löytyy kirjastoista. Mutta muista että sen mangan ikäraja on muistaakseni 12 ja yli.

@Jokulukija

Mää oon haaveillu Japaniin muutosta, mut mangasuosituksina Astra-lost in space.

Vastaa aiheeseen: Japani palsta! Onko muita Japani harrastajia?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top