Siirry sisältöön
huolissaan_

Moi!
Oon 14 – vuotias tyttö ja olen huolissani painostani.. pituutta on noin 154cm! Olen välttänyt vaalla käyntiä, koska pelkään mitä se näyttää. Mulla on ollut muutenkin huolia painostani, noh tänään päätin kohdata sen [osa tekstistä poistettu]! Olin oikeasti todella järkyttynyt.. Onko normaalia painaa noin paljon verrattuna siihen, että on aika lyhyt? Olenko ylipainoinen? Mitä mun pitäis tehä?

MLL Ylläpito

Hei,

emme julkaise palstallamme painoa emmekä ”olenko ok?” -tyyppisiä kysymyksiä, koska pelkkien mittojen perusteella ei oikein voi tehdä johtopäätöksiä. Etenkään, kun on kyse nuorista, jotka vielä kasvatte ja kehitytte.

Pelkkiin mittoihin ei kannata tuijottaa. Tärkeää on se, että sinulla itselläsi on hyvä olo kehossasi ja syöt riittävästi, monipuolisesti ja terveellisesti.

Suosittelisin, että käyt koulujen alettua juttelemassa kouluterkkarin kanssa, jos sinua vielä huolettaa painosi. Voisitko jutella myös vanhempasi kanssa?

Nautinnollista ja mukavaa kesää!

John

Misteri Moderaattorin luulis tietävän ettei sil ulkonäöl oo vielkään mitään merkitystä, eiks se pitäis olla teiän holy ruulsseissaki? ;P

Tekijälle; Ei sillä painolla oo silleen mitään merkitystä, ellei se vaikuta terveyteen. Voisin näin ”normaali” arviosta heittää, et tossa vaiheessa yli 100kg vasta alkais olemaan enemmän ongelma, turhaa tollasest stressata. Oo vaan kuule oma ittes ja pidä ravintosuhde siin määrin mis kasvavan nuoren pitääki olla ni hyvin menee. :)

Vastaa aiheeseen: Järkytyin painostani

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top