Siirry sisältöön
dontknowanymore

Moi! tossa kesällä tutustuin yhteen ihanaan poikaan, joka kuitenkin asuu parin sadan kilometrin päässä. Me juteltii joka päivä ja kävin sen kanssa kerran leffassa ja syömässä. Olin ihan rakastunu siihe ja sekin ilmeisesti muhun.
Sitten se ei enää vastannu mulle niin usein. Usein selitykseen oli et netti oli kaatunu (jutellaa whatsappin kautta) tai puhelin oli rikki. Silloin ku läheteltii viestei nii siel oli aika paljon sydämii mukaan. Juttelin sille viimeks ennen jouluu. Mä oon vieläki ihan rakastunu siihen mut en tiiä mitä tekesin koska me ei puhuta melkeimpä ollenkaa. Oon miettiny pitkää et pitäiskö pistää välit poikki vai vaan oottaa?

kiitti jos jaksoitte lukee ja kertokaa omii mielipiteit tähä asiaa..

Hmm

Itse ainakin yrittäisin unohtaa koko jätkän…

samip537

Suosittelesin odottamaan/kysymään, että miksi näin on koska hyvässä tapauksessa on ollut vain kiire esimerkiksi koulun kanssa.

Kokenut

Moi! Sinuna ihan vaan kertoisin pojalle mitä ajattelet. Älä missään nimessä laita välejä nyt ilman perusteita poikki, onhan mahdollista että poika puhuukin totta(jota siis kokemuksesta vahvasti epäilen..) kysyt vaan suoraan miten asian laita on ja kerrot huolesi :)
Tsemppiä sulle, rohkeesti vaan!

dontknowanymore

olenkin monta kertaa yrittänyt tavoittaa tätä poikaa mutta ei ole vastausta kuulunut. mutta kiitos kuitenkin :)

Vastaa aiheeseen: Jatkaisko vai jättäiskö?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top