Siirry sisältöön
jokuvaan

mitä on suotavaa kysyä/tehdä/jutella ja mitä ei? haluan kunnioittaa hänen uskontoaan mutta en vahingossa loukata.

PS syö, juo, nuku. oot tärkee <3

Uskovainen nuori

Moi!

En ole itse Jehovan todistaja, joten en pysty vastata siitä näkökulmasta. Luterilaisena nuorena sanoisin ympäripyöreästi tärkeimmäksi ohjeeksi, että ihan vain kunnioitat kaverisi uskontoa. Tämä on luultavasti aika itsestäänselvää, mutta älä pilkkaa hänen uskontooan.

Toiset uskovaiset ihmiset kertovat mieluusti omasta uskostaan, mutta joillekin se voi olla todella henkilökohtainen asia. Yleensä ei ole mikään ongelma kysyä uskontoon liittyviä kysymyksiä. Rohkaisen sinua siis juttelemaan hänen kanssaan uskonnosta :)

kilpikonna90

joo mun paras ystävä on jehovan todistaja niin ymmärrän mutta ei kannata stressata kaikkea mitää puhuu että kyllä varmasti ymmärtää jos välillä lipsahtaa oon kans miettinyt että kuuluuko onnitella kun on syntymäpäivä tai kuuluuko sanoa hyvää joulua kun ei itse sitä juhli mutta kyllä varmasti ymmärtää jos välillä sanoo hassusti ja siitä uskonnosta voi myös keskustella ystävän kanssa että siitä ei ole vaivaa jos itse on kiinnostunut siitä että mitä siihen uskontoon liittyy. Ja on hyvä kunnioittaa toisen uskontoa.

Vastaa aiheeseen: jehovantodistaja kaveri

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top