Siirry sisältöön
Suonjar🌈

En haluis vaivata teitä mun ongelmilla… äh, ketä mä huijaan; mä haluan vaivata jotakuta mun ongelmilla. Jos en haluais, mä pitäisin ne ittelläni enkä kirjottais niistä tähä mitää.

Okei, alotetaan. Mua syrjitään koulussa. Mua syrjitään koulussa yhden ihmisen toimesta, mut se satuttaa. En oo koskaan ollu ujo ja uskallan sanoo vastaan, mut ei se lopu. Esitän välinpitämätöntä, yritän kaikin keinoin saada sen loppumaan itse. Ei toimi. En voi kertoo kellekään, koska siitä tulis hirvee haloo. En haluu mitää semmosta noin pienestä jutusta. Toi on eka juttu, jossa tarttisin jelppiä.

Aina kun mä joskus itken koulupäivän aikana, pyyhin kyyneleet, ennen kuin tuun kotii. Sitte mä aina sanon kotona ku kysytään, et koulupäivä oli kiva. Se oli kiva, vaikka olis ahistanu tunnilla, se oli kiva, vaikka mua oltais kiusattu ja se oli kiva, vaikka ope ois ollu rasisti ja ennakkoluuloinen. En kerro mitään muuta mun koulupäivästä vanhemmille kuin ne kivat jutut ja perusjutut. Kysymys kuuluu: ”Miten kerron vanhemmille, ettei kaikki mee aina hyvin?”

Stacy

Tosi ikävää, että sua syrjitään. Sun kannattaa kertoa sun opettajalle, tai jos et uskalla niin kerro sun vanhemmille. He voivat vaikka puhua sun opettajan kanssa jotenkin.

Just näin…

Onko teidän koulussa jonkinlaista anonyymi-palautelaatikkoa? Tiedäthän, että voit kirjoittaa esim. rehtorille, jos sinua kiustaan, tai jos ope on rasisti. Jos ei, neuvoisin vain kertomaan suoraan vanhemmille, en osaa tämän paremmin auttaa😕

Vastaa aiheeseen: Jelppiä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top