Siirry sisältöön
moro

oon 14v omasta mielestä RUMA poika joka on toivottoman ihastunu yhteen mun luokkalaiseen kauniiseen tyttöönjohon ei tunnu olevan mitään mahollisuuksia.
Oon lisäks kauheen ujo, se tyttö on aina kahen kaverinsa kanssa joten jos mä pyyän sen jonku nurkan taakse sen kaverit varmaa arvaa mistä on kyse ja jos saan siltä pakit tuntuu aika pahalta nähä sitä joka päiva 5 tuntia koulussa. En muuten aio sanoa sille päin naamaa ”oon muuten ihastunu suhu että lähekkö leffaan tai jotain muuta vastaavaa.kiitos jo etukäteen niille jotka vastaa ja auttaa.

AP

Itsekunnioitusta, nuori mies! Sulla on varmasti joitakin mahdollisuuksia! Voisit tälle tytölle jutella esim. facebookissa tai muualla netissä /mesessä? Ja ei sun tarvii aluksi kertoakkaan sitä, että oot ihastunut. Kysy tytöltä vaikka että pääsiskö hän joku päivä sun kanssa esim. johonki puistoon, jätskille, pyöräilemään yms! Ja voisitte sitten nähä useemminkin, tutustuisitte ja ehkä sitten voisit uskaltaa kertoa. TSEMPPIÄ

Kia – Verkk@ri

Moikka! Kiva kuulla että olet ihastunut! Sinun kannattaisi silti koittaa yrittää puhua tälle tytölle! Ethän voi tietää vaikka hänkin olisi sinuun ihastunut, jos kasvokkain puhuminen tuntuu huonolta idealta esimerkiksi muiden kavereiden takia niin voisit koittaa esimerkiksi puhua tälle netissä, vaikka facebookissa, galleriassa, tai mesessä. Tai sitten voisit koittaa tekstata tälle tytölle :D Älä huoli kyllä sinä uskallat!Tsemppiä yritykseen!! Hyvää kesää!! :D

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Ihanaa, että oot ihastunut! Kannattaa silti miettiä, että haluatko oikeastaan kertoa siitä tytölle, ja haluatko esimerkiksi vielä ruveta seurustelemaan hänen kanssaan. Entä jos vaikka ensin tutustuisit häneen kunnolla, sitten kun tuntisit hänet kunnolla, tietäisit että onko hän todella niin ihana ja täydellinen kun uskot hänen olevan. Hän samalla oppisi tutustumaan sinuun ja saisi tietää kuinka mukava poika olet :) Eli ehdotan, että aluksi vaikka kyselet vain kuulumisia tai vastaavaa, menet juttelemaan koulussa tai vaikka koneella tai tekstiviestilläkin voit kysyä. Sitten voit kysyä häntä vaikka jtäskille tai jotain, niin voisitte tutustua ja uskallat alkaa hengaamaan hänen kanssaan vaikka koulussakin. Tytön kaverit tuskin ovat ongelma, samassahan sitten saat vain lisää kavereita! :)

Ja jos tiedät jo nyt varmasti, tai sitten kun olette kunnolla tutustuneet että tämä tyttö on se ainoa jonka halauat, kerro rohkeasti siitä jollain tavalla. Voit sanoa tai kirjoittaa sen, tai tehdä jotain omaperäistä. Vaatisiko vähemmän rohkeutta jos vaikka piirtäisit paperille sydämen ja kirjoittaisin lähettäjän, ja veisit sen hänelle tai laittaisit johonkin mistä hän sen huomaa? Älä pelkää pakkeja, jos et koskaan selvitä haluaako tyttö kanssasi mitään, et ainakaan voi saada positiivista vastausta! Ja saat pakit, avaa silmäsi maailmalle ja nää kaikki muut kauniit ja mukavat tytöt! :)

Tsemppiä!
-Sarstu

Vastaa aiheeseen: jelppii

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top