Siirry sisältöön
[Nimimerkki poistettu]

Hei kaikki oon siis 12-vuotias tyttö. Jokin mun aivois pitää olla vialla. Mä oon ollu aina jotenkin outo. Mä olin kyllä ennen aina ihan iloinen jne mutta en enää. Oon lähes aina alakuloinen tai musta tuntuu jotenkin tyhjältä. En vain tunne itseäni itsekseni. Mikään ei tunnu oikealta. Kaikki on kuin painajaista josta en pysty herätä. Olen aina ollut kova pohdiskelija ja menen usein ns omiin maaimoihini. On myös vaikeampaa keskittyä koulussa. Väsyttää aina vaikka nukun hyvin. [Osa tekstistä/viestistä poistettu.]  En ole melkein koskaan iloinen. En jaksa. Esitän muiden luona pirteää iloista ja positiivista mutta en ole. Siksi kukaan ei osaa arvata miltä minusta oikeasti tuntuu. En uskalla puhua tästä kenellekään. Suvussani on ollut masennusta. Isoenoni on ollut vakavasti masentunut mutta parantui siitä, vaarillani oli vakava masennus [Osa tekstistä poistettu – lue keskustelemisen ohjeet: https://www.nuortennetti.fi/nuortennetin-keskustelupalstan-ohjeet/]  Siinä taitaa olla kaikki. En haluaisi vastauksia päivystäjiltä tai MLL:llän työntekijöiltä kiitos.

Nuortennetin työntekijä

Hei,

Kiitos viestistäsi. Kuulostaa siltä, että käyt läpi rankkoja asioita. Sanot viestissäsi, että et halua vastauksia päivystäjiltä tai MLL:n työntekijöiltä. Asia, josta kirjoitit, on kuitenkin sen verran vakava, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat tällä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Keskustelupalstalla on lähtökohtana ikätovereiden vertaistuki. Emme julkaise viestejä, joissa kerrotaan aikuisen apua vaativista vakavista tilanteista muilla kuin ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueella.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,

MLL Nuortennetin ylläpito

09

Siis sulla voi olla just se masennus, kannattaa mennä sanoo siit äitille tai iskälle tai jollekkin koulukuraattorille vaikka?! En ite kyl usko et sul aivoissa on mitää vikana❤️❤️tsemii

Vastaa aiheeseen: Jokin on mussa vikana.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top