Siirry sisältöön
Ihastus

Moi!
Nythän siis on aika varmaa et mun ihastus on ihastunut muhun koska:
– mun poika puoliset kaverit on sanonut mulle, että mun ihastus on sanonu monta kertaa totuudessa ja tehtävässä et se on ihastunut muhun😍
– mun kaverit kuuli ku mun ihastus sano sen kavereilla et se on ihastunut muhun😍
– ja sit, meil tulee jatkuvasti katsekontaktia😍

Mut siis kysymys kuuluu tässä: mitä jos me aletaan olee yhessä? En oo ikinä ollu kenenkään kaa yhes joten miten se niinku toimii? Mitä mä vastaan sille jos se kysyis multa et haluutko olla sen kaa?
Auttakaa😘

Joku ihminen

Kirjoitin vahingossa ton nimimerkin ja otsikon väärinpäin😫

Koi <3

Heippa!
Jos te alatte sopii yhessä nii ekaks puhukaa asia kunnol läpi. Kertokaa toisillenne jos teil on jotain asioit, joita ette halua toisen tekevän (esim. tietynlaisten lempinimien käyttämien muiden ku teiän kesken yms. ette kuitenkaan kumpikaan voi rajoittaa toistenne elämää!!) tai asioita joista haluutte teidän puhuvan keskenään (esim. jos sille laittas joku muu tyttö romanttisesti viestii). Muutenkin suhteissa ainaski omasta mielestä ihan tärkeintä on puhua, vaikka asiasta ois vaikeeki sanoo.

Kaikkien suhteet on erilaisii ja siks on vaikee sanoo, miten se toimii. Päätätte yhes tahdin ja monet muut asiat vähän vaa määräytyy itsestään. Kaikista asioista kannattaa puhuu keskenää ja pitää huolta ett ne sopii molemmille.

Jos se kysyy sult yhessä olemisesta, nii vastaa just nii ku susta tuntuu. Ei sun ees tarvii vastata heti, vaan voit sanoo vaik tarvitsevasi aikaa. Mutt kun vastaat, nii tee se selkeesti oli vastaus sit mikä tahansa.

Toivottavasti toi autto ja toivotan paljon onnee <3

Vastaa aiheeseen: Joku ihminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top