Siirry sisältöön
SpageLi 🏳️‍🌈

missä vaiheessa osastolle meno olisi hyvä idea?
ja ylipäätänsä, hyödyntääkö osastohoito terveyden tilaa jne..

varmaan aika moni täällä nuortennetissä tietää että mulla ei oo asiat ihan hyvin (sh, masentaa ja kukaan ei kuuntele, paniikki kohtaukset jne..)
oon miettinyt että osasto saattais olla ihan hyvä paikka, koska kotona on hankalaa, ja jos osastolle nyt jotenkin pääsisin, olo olis varmaan turvallinen jne..
ei sillee että vanhemmat olis väkivaltasii mutta ku on jäänyt traumat alkoholista (vanhemmat EI ole alkoholisteja)
mutta kun kerroin vanhemmille olotilasta noin 7-8 kuukautta sitten, lupasivat he että saisin apua, noh ei tässä mitää apua olla saatu..
sitten joskus jos mulla on omia lapsia, niin mä kyllä otan heidän mielenterveyden tosissaan, se ei ole mikään naurun asia, jos toisella on hankalaa ja on jo ihan pohjalla. se ihminen kuka ei kuuntele toista, ja joka on ennen ollut tärkeä, voi ihan hyvin kohta olla sille toiselle hirvein ihminen

ennen asetin itelle tavoitteita, esim ole ennen kesää terve, tai ole ennen synttäreitä saanut apua, nykyään mulla ei ole enää tavoitteita koska tiiän että ne ei ikinä onnistu

joo, tää ny lähti vähä sivuraiteille mutta antakaa anteeks :,)

SpageLi 🏳️‍🌈

tuota noin, onko kellään ideoita tai vastauksia :)

Lisa, verkk@ri

Hei, tosi hyvä kun täällä pyydät apua, etkä jää asian kaa yksin!

Harmi, että vanhempasi eivät ota sun mielenterveysongelmia vakavasti. Haluun kuitenkin sanoa, että täällä niitä otetaan vakavasti ja ymmärtäväisesti vastaan. Tulet täällä kuulluksi, sillä sun voinnilla on merkitys <3

Ekaksi sinun kannattaisi miettiä, mitä hyötyä kokisit osastohoidosta? Voit vaikka listata niitä juttuja ylös. Kerroit, että sun on vaikeeta luoda tavoitteita kun ajattelet, että ne eivät varmaan toteudu. Mutta jos ajattelet itsesi parasta, niin mitä sä tarvitset nyt ja mistä kokisit hyötyä tulevaisuuden kannalta? Mikä antaisi sulle hyvän olon?

Sun on myös hyvä miettiä, mitä kautta voisit päästä osastohoitoon, jos susta tuntuu siltä et se olis sulle paras vaihtoehto. Luulen, että voivat päivystyksen kautta lääkärin tehdä lähetettä osastolle. Jos sinne lähteminen tuntuu hankalalta tai jos siellä joutuu jonottaa tosi kauan, voit selvittää, toimiiko sama systeemi jos varaa lääkärinajan.

Voimia! T. Lisa

Vastaa aiheeseen: joo emmää oikeesti keksi tälle nimee..

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top