Siirry sisältöön
Sejokaeiolevarmaitsestään

Tiedän näitä on tosi paljon, mutta mä oon aika epävarma ja musta tuntuu ettei kukaan oikeen haluu olla mun kanssa mutta asiaan [varokaa kirjotin pitkästi]:
Oon 12 vuotias tyttö joka on nyt siirtynyt yläasteelle. Mulla on ruskeat yli olkapäiden olevat hiukset ja sellanen sivuotsis. Mulla on kans tumman ruskeet silmät ja aika ohut ylähuuli. Oon n. 153 cm pitkä ja painan n. 54 kg. Olen laihasta hiukan pyöreämään päin enkä sen takia käytä mitään kauhean tiukkaa paitaa. Yleensä kaytän pillifarkkuja/lökäreitä toppeja/t-paitoja ja tennareita/balleriinoja. Yleensä pidän mun hiukset auki ja mulla on koulussa sellanen kevyt päivämeikki [ripsaria, peitevoidetta nenään [punottaa välillä], ja sit joskus kajaalia]. Ei sen isompaa meikki fiaskoa. Mä vaan tahtoisin tietää et miltän äytän teiän silmissä pojat ku musta tuntuu ettei kukaan oikeen haluu koskaan olla mun kanssa. Mulla on kyllä pienet arvet kädessä jotka johtuu siitä kun kaadoin pienenä kuuman veden päälleni ja siihen jouduttiin tekee ihonsiirto ja otsassa on sellanen pieni V’n muotonen arpi. Najaa nyt vaan mielipiteitä! :)

Hennastii

(tyttö olen tosin, mutta..) Ole huoleti, kelpaat varmasti jollekin. Ole vain oma itsesi ja odota sitä oikeaa! (;

closertoyou

Kyl sä kelpaat kelle vaan :)

Sejokujokaeiolevarmaitsestään

Njaa kiitti vaikk aootkin tyttö mutta sillä ei oo oikeestana yhtään mitään väliä. Musta välil kuiteski tuntuu ettei mulla olis kavereita tai kukaan ei kattos mua, mutta tota kiitos kuitenkin :)

Poika

Mulle ainakin kelpaisit täytän iteki koht 12. =)

sama ikäne poju :D

kyllä ne sust tykkää oo oma ittes nii kylse oikee koht sulle ilmestyy :)

Nimetön

kyllä varmasti kelpaat sun pitää tehdä muille selväks millanen oot oikeesti mulla oli toi sama epävarmuus ja nyt kaikki on iha ennallaan niinku pitääki etin itekki ehkä jotain seuraa ja oon 12. Eli kelpaat varmasti monelle :)

Vastaa aiheeseen: Joo kelpaisinko kellekkään?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top