Siirry sisältöön
Vellah

Siis tällä hetkellä seurustelen yhden pojan kanssa, ja musta tuntuu, että meiän suhde on ns ”toksinen”. Hän on vähätellyt tunteitani, jättänyt viestejäni tai snäppejäni katsomatta vaikka onkin ollut samassa sovelluksessa viestien ja snäppejen lähetyksen jälkeen. Joskus kun sovimme tapaavamme hän peruu viime hetkillä, eikä hän koulussakaan enään moikkaa tai juttele minulle. Hän viettää myös kaikki välitunnit kavereidensa kanssa ja usein he vain ovat puhelimella, kun taas muiden ystävieni poikaystävät ovat heidän kanssaan, minulle jää siitä hieman ulkopuolinen oli.Hän on myös lopettanut sydänten laiton minulle. Nämä asiat harmittavat minua paljon ja olen siitä hänelle puhunutkin ja vastaukset ovat olleet vain ”no haluun olla mun kavereitten kaa”, ”en mä muillekkaan viestittele” ”no mul olikin treenit nii en voi nähä tänään” ” no ei se nyt niin iso asia oo” yms: ystäväni kehottavat minua eroamaan, kun olen heille asiasta puhut. Auttakaa!! Pitäisikö minun??

Mushroom <3

En voi kertoo sulle erotakko vai ei,se on sun päätös. Jos et ole iloinen hänen kanssaan niin sitten hän ei ehkä ole oikea sinulle. Jotkut noista selityksistä kuulostivat myös hiukan erikoisilta joten hän on varmaan valehdellu sulle. En oikein tiedä miten auttaa tai oliko tästä apua mut tsemppiä! <3

JuStInCaSe

Paha mennä sanomaan, mutta näköjään hänen rakkautensa on ehkä hieman nyt hiipunut. Hän ei välitä sinusta näemmä enää niin paljon kuin aiemmin.
Jos sinua ei haittaa, anna olla.
Jos haittaa, eroa. Itse ainakin todennäköisesti eroaisin, ei tuollaisen kanssa jaksa olla. Parempiakin löytyy, sellaisia jotka oikeasti välittävät.

Sun (lempinimi)

Mulle ei IKINÄ oo tapahtunut tolleen ni en osaa auttaa muuten ku kirjojen perusteella, koska luen ton tapasia kirjoja. Kannattaa oikeest puhuu sille sillee et nyt et katoo tästä. Kaikki pojat oo n pohjimmiltaan epävarmoja tyttöjen suhteen ja sitä pelottaa mitä sä sanot. Ja kun se sanoo esim noita joitain vastalauseita ni se tekee vastahyökkäyksen, jonka sä jo aloitettu kysymällä miks et vastaa?

Eläinrakas

Moi
Ite ainaki eroisin, jos tuntuu siltä että hän ei viihdy kanssasi.

Juuhh

Ehkä siltä on menny tunteet sua kohtaa…yritä vaikka jutella sille niiku ftf!! Ja yritä myös pärjäillä<33

Vastaa aiheeseen: Jooko auttakaa!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top