Siirry sisältöön

JOS AUTTAISITTE! (TYTÖT OSAA EHKÄ PAREMMIN, POJATKIN SAA AUTTAA)

POIKA 16

No mistä alottas… no vaikka ihan alusta.
”Kutosen leirikoulussa (Piispalassa) yks tyttö ihastu muhun. Se anto puhelinnumeronsakin. Ja juuri kun leiri loppu se pussas mua huulille! Muistan sen kuin eilisen! Kesän aikana soiteltiin ja laitettiin sähköpostiakin, mut sitten tapahtu sellanen et se jätti mut! :'( Väitti et muka oli välimatka liian iso! (Mä asun äänekoskella ja se lahessa)
Sitten seiska luokan alussa mä soitin sille kerran ja kysyin kuulumisia ja hyvää kuulu. Eikä olla nyt pitkään aikaan pidetty yhteyttä!
Mut nyt ysin loputtua mä ajettelin soittaa sille ja et me voitais alottaa uudestaan. Nyt kun ollaan kypsempiä ja välimatka ei haittaa niin paljon!”
Joten mä kysyn et kannattaako mun soittaa sille kun jotenkin tuntuu et mä oon ihan läpeensä ihastunut siihen? Ja mitä mun kannattais sanoa sille? Kertokaa pliis!

Nimetön

No tottakai kannattaa soittaa;) toivon mukaan hän ei ole jo varattu,,,

POIKA 16

Mutta mitä sanoisin hänelle? siitä on niin kauan niin en oikeen tiiä miten alottais keskustelun.

tyttö 14

kannatan ajatusta että otat uuetsaa yhteyve siihen (: meilaaaa ja soita tai jotai semmosta (: koska mistä sitä ikinä tietää jos seki siellä mietiskelee ja muistelee sua ja toivoo että voisitte vielä ollla jtoai ;)

jani96

kysy ensin kuulumiset ja miten on menny jne perus ja siitä kehittelet jotain (varaudu pitkään puheluun (niin mulle kävi)ja laskuu samalla)(mut se on pikkuseikka jos oot lääpässä…

POIKA 16

no… mä kysyin kuulumiset ja ne perus jutut ja se anto mesen! :D ja nyt mä juttelen sen kaa! se on ihan samanlainen kun mä muistin!

moimitäkuuluu?

tsemii!(:

POIKA 16

me ollaan nyt juteltu pari päivää, mut se haluu olla kaveri! :(
no, edes kaveri kuin ei ollenkaan! kiitti kun autoitte!

Vastaa aiheeseen: JOS AUTTAISITTE! (TYTÖT OSAA EHKÄ PAREMMIN, POJATKIN SAA AUTTAA)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top