Siirry sisältöön
joku tyttö toiselta planeetalta

noh kaikki alko 4 luokalla kun musta aletiin laitaa juoruja ja huhuja kiertoon joka sit vaikutaa todella paljon mun elämään tälläkin hetkellä mut sitten kun siiryin vitoselle niin mikään ei ollut muutunut paitsi se että sain kuulla että musta puhutiin paskaa kun en ollut koulussa tai luokassa mut sit kun siiryin kutoselle niin eka sain kuulla että mun uus lempi nimi on huora,ämmä tai lutka kutos luokan lopussa yhtäkkiä aloin seurustella yhen pojankaa joka jätti mut mutta ait sen paras kaveri tuli puhumaan mulle ja meistä tuli parhaita kavereita mut lopulta sekin aiheutti paskaa mun elämään ja samaan sikaan joku poika kertoi musta valheita jotka liityi mun yksityisyyteen samaan aikaa kun mun kaverit oli siinä pöydässä mutta mun kaverit ei sanonu mitään mutta en mä tiiä en vaan tiiä oonko hullu tai mitä…

[Viestistä poistettu osia.]

Nuortennetin yllapito

Hei joku tyttö toiselta planeetalta,

Kiitos, kun kirjoitit. Kirjoitat vakavista asioista, joihin tarvitset aikuisen apua. Onko sulla lähipiirissäsi ketään luotettavaa aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Tietävätkö vanhempasi tapahtuneesta ja sun tunteistasi?

Sinua lähellä olevista auttavista tahoista löydät lisätietoa Nuortennetin Apua ja tukea –osiosta (https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/).

Voit myös soittaa meille Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki 25.6.–12.8.2018 joka päivä kello 17–20 (puhelu on maksuton ja luottamuksellinen). Chat päivystää kesän ajan maanantaisin ja tiistaisin kello 17–20.

Voit myös kirjoittaa MLL:n Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://www.lastenjanuortennetti.net/. Saat kirjeeseesi henkilökohtaisen vastauksen luotettavalta aikuiselta.

Olet ottanut jo ensimmäisen askeleen kohti sitä, että olosi helpottaa, kun kirjoitit meille. Olemme mielellämme tukenasi jatkossakin lasten ja nuorten puhelimen palveluiden kautta, ethän jää yksin huoliesi kanssa! Olet kaiken avun arvoinen <3

Lämpimin terveisin,
Nuortennetin ylläpito

Jokujokayrittääauttaa

Uskon että et oo hullu, uskon et oot tosi kiva ja fiksu tyttö. Ikinä ei kannatta kuunnella mitä muut sanoo susta, ja siitä kannattaa puhua esim. Koulukuraattorille, kavereille,läheisille, nettikavereille (jos on), opettajille. Ikinä ei saa luovuttaa, jos miettii koko ajan asioita mitä on tapahtunu tai mitä jotkut sanoo susta ni tulee vielä pahempi mieli, kannattaa lukea jotain hyvää kirjaa,kuunnella hyvää musiikkia,kattoa jotain videota tai leffaa. Saada kaikki huonot ajatukset pois ja koulussa vaa ignooraa kaikki ketkä kiusaa ja vaikka mennä rauhottumaan vessaan tai jonnekkin huoneeseen missä ei ole muita.

Vastaa aiheeseen: jos ei enään jaksa…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top