Siirry sisältöön
anonymscorpion

Että ihastukses jättäis sillosen kumppaninsa sun takias, seliteltäis rakkaudesta jne…. Ni miten suhtautuisitte ?? Ja jos tyyppi ei jättäiskään kumppaniaan ni miten reagoisitte? Ok siis mulle on ihan oikeesti käyny näin… joten ei sit mitään tökeröö vastaus rumbaa ett oon kaamee ku ootan ett koska toinen jätetään jne…

jani96

jos mun takia jätettäis ni saattaisin reagoida siten että kysyn aluks että ootko onnellinen koska jos kumppanit ovat onnellisia niin on paljon hauskempaa ja mukavampi olla kahestaan. mutta tietty mä tukisin jätettyä jotenki riippuu tietty ihmisestä että haluaako apua vai ei.

jos mun takia ei jätetä niinkuin mulle on kerran käyny ni mä reagoin aikavoimakkaasti ajattelin kaikkia mahollisia keinoja miten saisin hänet,mutta en saanut ja lopulta mä aloin tottua siihen että hän ei halua minua ja siitä lähtien olen ajatellut muiden onnellisuutta tärkeämpänä asiana kuin se että ”pakottaa” tai suoatuttelee liikaa ja saisi juuri hänet ja hän jäisi kaipaamaan toista ihmistä. jonka johdosta minä voisin sanoa että jos haluat saat mennä. mulle riittää että ollaan kavereita jos haluat toisen.

mä en ehkä jäisi odottamaan että toinen jätetään ellen minä oikeasti tuntisi suurta vetovoimaa seuruatelevaa kohtaan.

Mulle ei oo käyny noin mut ihastuksia kyllä on

No jos tykkäisin siit tosissaan niin lähettäisin sil ehkä viestin joskus että tykkään itsekin siitä ja jos se ei jättäiskää nykyisträ tyttöystäväänsä niin mä en uskois sen puheitä siis jos se olis sanonu mul et tykkään sust ja ei jättäiskään sen jälkeen tyttöystäväänsä niin en uskois sitä.

Ei-niin-tärkeä

Mä en koskaan antais hänen, jota mä rakastan jättää tyttöystäväänsä. Mä tiedän et hän on onnellinen tyttöystävänsä kanssa, onnellisempi mitä hän olis mun kanssa.

Ja mä tiedän, että hän ei koskaan tekis tollatavoin. Valehtelis. Jos nyt niin kävis, mä en enää ksokaan luottais häneen.

J3H

Jos ihastuksesi on valmis jättämään nykyisensä sinun takia, älä edes luule, ettei hän tekisi samoin sinulle, heti kun löytää vain jotain parempaa. Ja jos näin käy, niin karma todellakin on olemassa.

Sie selvästi huomaat, että on väärin odottaa, että ihastus jättää nykyisen toista varten, mutta sinä et siltikään välitä siitä. Päättelin tämän kohdasta: ”ei sit mitään tökeröö vastaus rumbaa ett oon kaamee ku ootan ett koska toinen jätetään jne…”

[Osa viestistä poistettu]

Vastaa aiheeseen: Jos teille luvattas…..

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top