Siirry sisältöön
🌻

Moikka. Musta tuntuu, et mun elämä on ihan [osa viestistä poistettu] ja täs ei oo mitään järkee. Koko ajan on tylsää ja ärsyttää kaikki. Muut pitää hauskaa ja mä vaan tääl murjotan. Luulin et lomalla ois kivempaa, mut ei, ihan samanlaista tää on yhä tai itseasiassa vielä tylsempää, ku en edes kavereita nää. [osa viestistä poistettu] Mä en jaksa enää tätä! Ja kun kukaan ei oikeesti kuuntele ja ymmärrä mua vaikka niin väittäiskin. En jaksa olla tämmönen läski, tyhmä, rillipää jne joka on ihan [osa viestistä poistettu] ihminen. Oon niin kateellinen muille, jotka on luonnostaan kauniita ja laihoja ihmisiä. Miks elämän pitää olla näin epäreilua? Miks mua ei kuunnella? Miks mun pitää olla tämmönen? Miks mun pitää kestää tätä? [osa viestistä poistettu] Jos teil on sama tilanne tai teil ois vinkkejä ja tekemis ehotuksii mulle, ni tulkaa kertoo.

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei 🌻

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Jotain paskaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top