Siirry sisältöön
010-tyttö 🤔

Olen nähnyt bab honey jokun ❤️💜🧡💚💚💗💖 ( emt biljoona sydäntä ) viestejä. Ja kun täällä lukee joistain feminismi oudoista Kpop jutuist nii ne ei vaa oo tehty mulle eikä 100% monelle muullekaan. Ja sit kun täällä on niitä ”elämä päi peppua” ”haluun kuolla” ”en jaksa enää jaksaa” jne nii ne oikeesti ahistaa mihin tää nuoruus meillä on menossa. JA VOI KUN ihmiset alkais vaa olla niinku ennen. [osa viestistä poistettu] Se on vaan niin parempi iloisempia ( ainakin mulle ja kaikille ketkä tunnen ) Kiusaamista ei olis.

Esim kaikki puhe joka liittyy esim kuukautisiin niin nehän on ihan Ok aihe, koska niiden pitäisi tulla kaikille tytöille jossain vaiheessa elämää.

PLIIS MIETTIKÄÄ ennen kuin lähetätte mitään. Ja nyt kun kirjoitan tän viestin, huomioikaa se, että tää oli MUN mielipide ja en haluu, että mulle tullaan suuttumaan tästä, kuten esim silloinkin jotkut oli vihaisia jollekin 09 tytöl❤️‍🩹 kun se sano, ettei se hyväksy/kunnioita ❤️🧡💛💚💙 ihmisiä. Ihan NORMAALI asia ettei kaikkia haluta hyväksyä. Ei ketään voi pakottaa tykkäämään toisesta.

Pliisss miettikää tästä asiasta.

Kaikkea hyvää kaikille💖

010tyttö

Olen samaa mieltä ja itekki olen tota miettinyt

Kookos🥥

Oon samaa mieltä.

Pusheli Pasheli

Olen samaaa mieltä!! Nykyään ehkä keskitytään enemmän valittamaan kuin puhumaan positiivisista asioista.. ei siis kaikki ja ei tää oo mitenkään moittimista vaan et kaikki tsempatkaa et tääl olis myös jotain positiivisiakin juttuja :)
Hyvää kevättä!!

Bab Honey Girl Androgyyni 😍😈 💜💜💜💜💜💜💜

Hellou!

Tää nuortennetti on sitä varten osittain että kerrotaan huolista yms…

Ciaó!

Suonjar❤️💚💛💙

On normaalia, ettei haluta hyväksyä pedofiileja. Ei ole normaalia (tai ei ainakaan pitäisi olla), ettei haluta hyväksyä seksuaalivähemmistöjä. Mitä jos mä täällä huutelisin, että mä en tykkää ollenkaan ruskeasilmäisistä, koska mut on siihen kasvatettu ja kukaan meidän perheestä ei hyväksy sitä? Se on piirre, jolle ei voi mitään. Niin kuin seksuaalisuuskin. Ihmisestä voi tehdä kunnollisen päätelmän vasta, kun tämän tuntee. Ketään ei voi pakottaa tykkäämään, mutta se, joka ei tykkää, voisi pohtia, miksi ei, ja voiko ”tykkäämättömyyden uhri” asialle mitään. Enkä minä sinulle suutu. Olen eri mieltä. Eri mieltä ≠ suuttunut.

Ja vielä tosta viestin alusta: ihmiset hakee täältä apua, sitä ei voi niiltä kieltää. Jos masennusta tai itsetuhoisuutta koskevat viestit ahdistavat, älä lue niitä ja/tai hae apua tähän ahdistukseen.

Vau, meillä on ihan eri ajatusmaailma.

Tyttöö

Bab Honey Girl, joo mut silti on jotkut asiat tääl aikamoisia….

Anonyymi

Suonjar, entäs jos uskonto kieltää? Mikset ite hyväksy eri uskontoon kuuluvia? Hääh?

Tyttöö

Sunojar jos et tykkää ruskeasilmäisitä niin sitten et pidä! Sanon sinun mielipiteesi jota täytyy herranne aika kunnioittaa! Et sä voi noin vaan ajatella että sinä olet oikeassa. Kaikilla meillä täällä on oma mielipide eikö toisten mielipiteitä kannata alkaa korjailee. :)

sädcat✨️🏳️‍⚧️🌈

Kuten sanottua niin kaikilla on oma mielipide. Tietenkää ketää ei voi pakottaa hyväksymään toista. Tää paikka on kuitenki tehty sitä varten, että se on turvallinen tila kaikille, siis aivan kaikille mukaanlukien seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt, eri uskontokuntiin kuuluvat ja ne joilla on esim. mielenterveysongelmia. Itse kuulun molempiin vähemmistöihin ja niihin joilla on ongelmia. On kuitenki tärkeetä, että koitetaan auttaa toisia ihan vaikka vaan tsemppaamalla toista. Ja mitä tulee niihi keskusteluihi jossa puhutaan masennuksesta ym. nii voit koittaa olla lukematta. Se nimittäi taitaa olla ainot keino. Harmi et oot ahdistunu niistä, mutta sille ei oikeen voi mitään. Hyvää tulevaa kesälomaa kaikille :)

Bab Honey Girl Androgyyni 😍😈 💜💜💜💜💜💜💜

Hellou!
Tyttöö, Suonjar ei väittäny että ei tykkää ruskeesilmäsistä. Se sano sen esimerkkinä.

Ja sitä paitsi Suonjar just sano että kaikilla on eri mielipiteet.

Ja jos et jaksa lukea koko viestiä niin kannattaa jättää kommentoimatta.

Olen Suonjarin kanssa samaa mieltä. Kaikilla on omat mielipiteet. Ja mitä sillä on väliä minkälaisia keskusteluja alottaa kun ei sun tarvii niitä kaikkia lukee! Meet sellasiin keskusteluihin mikä sua iha ittees kiinnostaa. Ei oo kenenkään vika että kuuluu johonkin vähemmistöön tai eri uskontokuntaan yms. Kaikilla on oikeus laittaa tänne viestiä. Vaikka olisikin ihan sekopää päästään yms. Mä en kiellä ketään laiitamasta niitä viestejä, enkä myöskään kannusta siihen. Mun mielestä voisitte vaan antaa olla.

Ja kysymyksiä vielä aloittajalle. Minkälaisia keskusteluja oot ite tehny? Onko ne sun mielestä järkevämpiä? Onko tälläkään keskustelulla loppujen lopuksi mitään järkeä? Jos et osaa muuta kuin syyttää toisia niin se on vaan katsominen peiliin.

Kukaan ihminen EI OLE TÄYDELLINEN!!!!!

Joten mielipiteet saa ilmaista mutta sitten jos et itse aio tehdä asialle mitään niin et voi valittaakkaan.

Ciaó!

010-tyttö 🤔

Kyllä BAB tällä viestillä ok järkeä aivan samalla tavalla kuin sinun viesteissä on!!

Voisitteko te nyt kaikki ystävällisesti antaa mun olla?! Jos en tykkää tietyistä ihmisistä niin sitten en tykkää. Hyväksykää se jo. Ja luen ihan mitä haluan jos minulla on kerran siihen oikeus

saunatonttu

Ihan tälleen btw muistakaa että tykkääminen ja hyväksyminen on kaks eri asiaa :)
Eli sun ei tarvii tykätä kaikista mut aina on hyvä yrittää hyväksyä ja kunnioittaa ihmisiä semmosia kun ne on

Rynkky

Olet jossain määrin kyllä aivan oikeassa. Täällä NL:ssä todellakin oli pientä vainoamista erästä käyttäjää kohtaan, joka ei sanojensa mukaan juurikaan ”supportanut” transsukupuolisia, vaikkei hänellä ollut mitään sitä vastaan. Hänen mielipiteensä takia jotkut oikeasti muistelivat tätä ja jättivät esim. Vastaamatta hänelle vain jonkun mielipiteensä takia. Onneksi se on (kai) hoidettu ihan asiallisesti alta pois.

Noita fani- ja mielipidekeskusteluja on oikeastaan vain kourallinen. Ymmärrän mitä silti tarkoitat.

Ja lopuksi vielä tuosta asiasta jonka nostit pöydälle, elikkäs negatiivinen teksti NL:ssä. Siinä olen kyllä eri mieltä, koska sitähän varten tämä sivusto perustettiinkin – autetaan niitä nuoria/lapsia, joilla menee huonosti elämässä tai muuten vain on muita huolia ja murheita. Siksi NL:ssä on eri aihealueita, joissa voi käydä keskustelemassa asioista, joista itse tykkää tai on kiinnostunut. Mutta joo, nykypäivänä tätä synkkyyttä on noussut ja aika paljon, ihan totta.

010-tyttö 🤔

Hei Rynkky. Ymmärän viestiäsi ja tiedän ketä tarkoitat supportamis-asian suhteen.

Vastaa aiheeseen: Jotkut asiat mietityttää MLL:issa.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top