Siirry sisältöön
Juu

En oo varma et miten mä tän selitän, [Osa tekstistä poistettu], oon itsetuhoinen ja mulla on jonkin sortin sosiaalinen ahdistus. Mun äiti tietää et [Osa tekstistä poistettu] mut ig se ei välitä. Käyn joka toinen viikko yhen kuraattorin luona juttelemassa, mut siis en oo sanonu sille mitään mun itsetuhoisuudesta tai sosiaalisesta ahdistuksesta. En oo varma et tietääkö se et [Osa tekstistä poistettu].
En lisäksi tiiä että haluunko sanoo sille ees mitään, kun en halua mihinkään osastolle.
Eli siis voiksä päätyy jonnekki osastolle jos oot itsetuhone ja [Osa tekstistä poistettu]?

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Juu,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

rainbow

Moikka!
Harmi kuulla et sul on huono olla!!!
Ite ku kävin joskus talvella terapiassa ja [osa viestistä poistettu] emmä siltikään minnekkään osastolle joutunu
tsemppii sulle<3

Vastaa aiheeseen: Joudunko johonkin osastolle?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top