Siirry sisältöön
Jouluihminen

Miksi joulu oli tänä vuonna, tai oikeastaan viime vuonna 2023, niin erilainen. Siis se oli ku kaikki muutki päivät. Ei yhtään erityinen. Se oli hirveen laimea, kellään ei ollu joulumieltä… muutki sano kokeneensa tämän, jopa mun 4-v pikkuveli sano että ei tuntunu joululta. Ja jouluihmisenä tää tuntuu ihan hirveeltä, varsinki jos kaikki tulevat joulut on tällaisia. Sori tiiän, tulee vähä myöhään mut joo. Mut siis oliko muilla sama fiilis, kertokaa jos oli…

Kiitos!

omena🍎

Hei ihana et joku muukin on kokenut näin, koska mä oon miettiny tota ihan samaa nii helpottaa kuulla et muillakin oli joulufiilis hukassa. Ja mäkin oon ihan kauhuissani et jos tää tulee jatkuu nyt seuraavinakin jouluina, koska rakastan joulua mut eihän siinä oo mitään ilman sitä joulumieltä. Ja mulla oli tosi vahva joulufiilis vielä pari päivää ennen joulua mut sit se vaan katos.

Joten toivotaan et tästä ei tulis mitään perinnettä, koska sit oon kyllä menettämässä elämän ilon:(((((

Mut tosi vaikee miettii et mikä ois syy tähän, koska ei kai viime vuonna nyt mitään niin merkittävää tapahtunu??

”last christmas I gave you my heart”…❤️

Juu sama fiilis oli😣 En tiiä mistä johtuu, mutta ainakaan en tykkää siitä. Mutta joo tää oli nyt mun kolmas tällänen ”ei joulumieltä joulu”. Kyllä siihen tottuu. En yhtäään tiiä, että mikä siihen auttais, mutta varmaan kannattaa tehä jotain joulu juttuja. Joulumieltä ei kuitenkaan voi pakottaa tulemaan, koska se on tunne.

en tiiä

Mulla on ollu sama fiilis jo aika monta vuotta, oikeestaan siitä lähtien kun aloin saada joko huonoja lahjoja tai en ees lahjoja ollenkaan. Eli suunnilleen siitä lähtien, kun ei enää tullut leluja lahjaksi ja kukaan ei keksinyt mitä ostaa mulle enää. Oon ite yrittäny korjata asiaa et oon tehny listoja asioista mitä haluaisin lahjaks, mut koin sen aika turhaks koska kukaan ei siltikään ostanu mitään mitä haluun. Viime jouluna oli eka kerta kun en saanut yhtään mitään. Yleensä oon saanu ainakin isovanhemmilta rahaa, mutta tänä vuonna en edes sitä koska ne sanoi mun olevan jo liian vanha (17v). En saanu myöskään vanhemmilta mitään, kun ne ei jaksanu omien sanojensa mukaan edes vaivautua ostamaan mitään.
Joten joo, mun joulu oli ehkä tähän asti mun elämän surkein.

Dreamer✨️🧿💋

Mullakin oli! Ehkä se voi johtuu siitä, että ollaan koettu jo niin monta joulua, ettei siinä silleen oo enää mitään uutta?

Mutta haluun silti et joulu vielä joskus ees tuntuis siltä miltä pienenä. Et edeltävänä iltana saa unta ja heräät jo kuudelta. Tänä vuonna ei vaan jaksanu.

Vastaa aiheeseen: Joulu ei oo enää samanlainen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top