Siirry sisältöön
Christmas girl

Moii. Mulla on sellanen ongelma näin joulun alla, etten oikeen tiiä mitä ostasin poikaystävälleni joulahjaksi? (yllätys yllätys) Kaverit ei oo osannu oikeen kertoo muutaku bokserit… Oon siis 15 ja poikkis on 16. Ja bokserit on aika klisee, nii mietin että osaisitteko te auttaa? Poikaystäväni harrastaa salibändyä, torven soittoa, sulkapalloa ja pianon soittoa. Jos noi vähän auttais =) Ollaan seurusteltu vasta kaks viikkoa, mutta jouluna tulee täyteen kuukausi. Kiitos jo valmiiks ideoista :)

Nimetön

No kaks viikkoa on aika vähän että anna vaikka sähly- ja sulkapalloja.

Poeka

you in a box :D

Nimetön

Kaupoissa on myynnissä sellasia esim. Axen tai Adidaksen lahjapakkauksia, jossa tulee suihkusaippua ja dödö. Osta sellanen, ne maksaa jotai 6,70€ =)

Jani

samaa ja sit vaikka jotkun hauskan oliset Bokserit tai joku vaate jossa vois lukee jotain mikä merkkaa yms.

Christmas girl

Siis joo, mie tiiän ettei se kuukausi joka tulee jouluna täyteen oo kovin paljoa. Mutta haluisin silti antaa lahjan joka kertoo että siinä on ajatusta ja tunnetta mukana. Alussa mietin jotain lahjakorttia joka oikeuttaa esim hartia/selkähierontaan? Tai pianonsoitto seuraan? Mut oisko se liian ”vähän”??

Nimetön

tässä oma ideani, älä osta mitään koska hän tuskin TARVITSEE mitään, ja jos pahottaa mielensä siitä ettei saa jotain lahjaa niin on kyllä harvinaisen materialisti. Toki jos jotain haluat niin yritä keksiä jotain imaperäistä, tuskin kukaan haluaa saippuaa tyttöystävältään….muista että lahja kuvastaa sinua, hommaa oman lainen lahja (jos nyt se lahja edes on pakollinen)

Vastaa aiheeseen: Joululahja ideoita?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top