Siirry sisältöön
Anonyymimakkara

Olen 08 tyttö (joo tiedän olen varmaan ihan dakin nuori teidän mielestä) ja olen yhen tosi mukavan pojan kanssa. Me ei riidellä melkeen ikinä ja se ei ikinä anna kenenkään satuttaa mua :)
Kuitenkin, pääsen juttelemaan vaan tosi harvoin sen kanssa f2f, sillä meitä kiusataan koulussa nimenomaan meidän suhteen takia. Yleensä juttelen hänelle wapin kautta.
Kiusaaminen onneksi vähentyi sen jälkeen kun ilmoitin siitä anonyymisti opettajalleni, mutta se ei loppunut läheskään kokonaan. Edelleen, jos joku vaikka lyö minua syystä tai toisesta (jep, näin tapahtuu varsin usein siitä huolimatta että olen tyttö) ja poikaystäväni tulee puolustamaan minua, kaikki alkavat huutaa:
”Urhea poikaystävä!”
Emme siis ole koulussa yhdessä, mutta jos joku satuttaa minua, hän tulee puolustamaan.
Lisäksi kiusaavat aina kertovat vitsejä siitä, miten me teemme tiedätte-kyllä-mitä.
Toivon, että joku osaisi sanoa, mitä tällaisessa tilanteessa pitäisi tehdä.

Jokurandom

Mä tiedän miltä tuntuu et kiusataa mut mun oma mielipide on et teijän ei pitäs piilotella sitä et te ootte yhessä, jos kerran lähes kaikki jo kuitenki tietää. Muitten mielipiteillä ei pitäs olla väliä, sehän on kuitenki teidän kahden suhde, ei niiden. Ne luultavasti on vaa kateellisii koska ei ite oo löytäny viel ketää jota vois puolustaa. Vitsit tiedät-kyllä-mistä kertoo vaa siitä et ne ei oo kauhee kypsii. Toivottavasti autto edes vähän 👍🏼

Vastaa aiheeseen: Julkisesti seurusteleminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top