Siirry sisältöön
Juu😱

Moikku. Eli siss oon 14 v ja tota kaikki mun ystävöt juo ja vetää kaikkee randomii. Mut siis pyys muo mukaan ja olin silee joo mut en oo kuiteskaa iha varma oonko valmis.tai silee en io sitä vastaaan ja en tekis mitää muut ku joisin vähä mut silee et pelottava ajatus tai sileee ent jos jotai tapahtuu ku oon aineis se oli ihan kauheeta. Mut silee en haluu sanoo ei ku mun ystävät on kaikkeni mulle ja ne henkilöt jotka teke mut iloseks?

gold rose

toivon että kyseessä on nyt ”vaan” alkoholi eikä huumeet koska puhut aineissa olosta ja kaiken randomin vetämisestä. joka tapauksessa sun ei tarvi tehä niinku sun kaverit tekee ja jos ne on oikeita kavereita nii ne ei pakota sua tekemään mitään.

<3

Moi!
oon itekki samankaltases tilanteessa (en ihan mut lähellä) ja voin sanoo et ÄLÄ MEE!!
Ihmiset tekee kaikkee tyhmää kun ne on aineis tai kännis ja voi käydä ihan mitä tahansa. Tiiän et on vaikeeta sanoo ei, mut oikeesti. ei tarkottaa ei, aina. Jos niiden ainut ajanvietto on nää, nii ei kannata lähtee mukaan.
Muutenki, jäisit aika varmasti kiinni ja sit oot isos kuses.
-<3

:)

Ei sinun tarvitse juoda jos et halua! Jos he ovat todella ystäviäsi he kyllä ymmärtävät jos et halua juoda. Vaikka he juovat voit silti hengailla heidän kanssa mutta juomatta

🥛milkk🥛

Ei kannata!!! Sitä ei voi ikinä tietää mitä aineista tapathuu varsinkin jos oot 14 se olis vähän eri asia vaikka 17 vuotiaana!! Ja ymmärrän et kaverit tuo iloo mut jos ne ei kestä sitä että et haluis nii ehkä ne ei sit välttämästä ookkaan niin hyviä kavereita?

Neito

Mitä ne juo?

Tyttö 08 :)

Hei ton ikäsenä ei kannata juoda yhen tollasen juomisreissun jälkeen voit tehä jotain joka vaikuttaa loppuelämän odota ihan rauhassa et oot 18 ja sit vasta jos haluut ja ne ei oo oikeita kavereita jos ne ei ymmärrä ettet haluu.

Luulotautinen

Suosittelen, että pysyt erossa kyseisistä kuvioista. Itse 17-vuotias ja kärsin päihdeongelmista, jotka alkoivat jotakuinkin 15-vuotiaana. Aluksi on hauskaa, mutta hommat menee etelään aika nopeasti.

siivekästä

Älä alottaa juomista tai ala vetää mitä vaan mitä sulle tarjotaan. Oikeille ystäville voi sanoa että et haluu ja sit niiden pitäisi jättää se siihen. Mut ei oo oikeesti mitään järkeä alkaa juomaan 14 veenä

Boitsu

Tee sillei mikä tuntuu oikeelta ja jos oot vähänki epävarma ni en suosittele

Vastaa aiheeseen: Juominen?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top