Siirry sisältöön
K

Siis tää on pa
puhumisesta selän takana pahaa.

Pieni storytime juoruamisesta: Tää alko 3-lk. Mun naapuriin muutti tyttö. Mä tykkäsin tällöin lukea kovasti. Leikin soturikissoja joka ikinen välkkä, koska se oli kivaa musta. No mun kaveri, jonka kaa en ollut enään välkillä ja mun naapuri, Heidi ja Aada (Nimet muutettu. ) Alko hengaan kahestaan joka välkkä, sit alko tää ”Juoruamien. ” Ne juorus mun pukeutumis tyylistä, ne juorus asioista joista tykkäsin ja ne vielä kehtaa esittää mun kavereita. Ne tuli kysymään mua ja juorus musta sen jälkeen. Siis ne aina oli sillä mun naapurilla. Ne on siis kertonut kaiken tämän myöhemmin. Sitten ne juorus mun äitistä. Tää siis tapahtu 3lk kohdalla. No sitten kun 4lk loppu niin muutin pukeutumis tyylii. Se oli aika sekava, koska en tienny mun tyylii. Ne sano, että ne ei puhu enään musta pahaa. Mut kerran, kun kuuntelin niitä ne vaan puhu kaikkea. ”Veeraa (nimi muutettu) alkaa itkeen, jos se saa tyyliin 9+ kokeesta. ” ja kaikkee ”Se on ihan vatun ärsyttävä” No sanoin niille tän ja uskoin niiden lopettavan, mutta nyt 5-lk ja oon kuullut kun ne puhuu naapurissa pahaa. Oon siis edelleen niiden kaveri, koska mulla ei oo vaihtoehtoo.

💜Neito💜

Vai ei ole vaihtoehtoo? Mikset sä vaan voi kertoo aikuiselle tai et enää ole niiden kaveri. Ei tarvitse olla sellaisten kaveri jotka on ilkeitä. Kun ne ei edes ole oikeita kavereita kun ne vaan sanoo niin mut on ilkeitä.

K

No, oon aika ujo. Ja moni ei haluu olla mun kaveri. :(( En uskalla kertoa, mulle ei jää ketään jäljelle. Kukaan muu ei oo ikinä halunnu tutustua muhun.

Haisuli :D

Ihan hirveetä! Toi on tosi väärin, ja sun ei misdään nimessä pidä sietää sitä. Itelläki on vähän kokemusta tosta, ja se on tosi ikävää. Ku sanoit, et sulla ei oikeen oo muita kavereita, (jos ymmärsin oikein) niin kiinnostaisko online frendi? Kuitenkin, tsemppiä!
‐Lukki

Vastaa aiheeseen: Juoruaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top