Siirry sisältöön
BASSSSSSSSSO

Eli minulla on juoruava luokkakaveri.
Minulla on ollut nyt hieman enemmän poissaoloja koska minulla on migreeniä.
Aina kun olen ollut koulusta poissa kuulen yhdeltä ystävältäni ( joka on myös luokallani ja todella hyvä ystävä ) kuinka juoruava tyyppi oli sanonut että ” se on varmaan taas poissa koska on koe ja niin edelleen ”
Sitten juoruilija esittää että on koulussa kaverini….
Juoruaja on myös saanut hänen kaverinsa uskomaan että lintsaan ja olen poissa koulusta sen takia että ei tarttis mennä kokeeseen.

Uskonko hyvää ystävääni?
Mitä voisin tehdä juoruamiselle?
Mitä teen?

Salla-Serena , Verkk@ri

Moips! :)

Pystyn hyvin samaistumaan sun tilanteeseen, usko tai älä. Olin tossa vuosi sitte aika paljon pois koulusta polvileikkauksen ja siitä aiheutuvien kipujen takia. Eikä se ollut helppoa.

Ihmiset ei usein pysty ajattelemaan kauheen paljon nenäänsä pitemmälle, joten kuulin silloin tällöin ihmisiltä juuri juoruja siitä kuinka esitän kipuani jne. koska eiväthän he pystyneet tuntemaan sitä kaikkea mitä mä tunsin. Jäin pois porukasta ja jälkeen koulussa ja koin kovia kipuja, joista heillä ei ollut tietoakaan. Olisin mielellään vaihtanut tuon kaiken siihen mitä heillä oli, että he olisivat voineet kokeilla tätä mun ”lintsaamista”.

Uskon ettei hyvä ystäväsi valehtele sinulle, mutta liioittelu voi olla mahdollista kylläkin. Jos kuulet jonkun mainitsevan ilkeään sävyyn sulle tästä sun ”lintsauksesta” voisit vaikka sanoa niille, et joudut kuitenkin tekemään ne kokeet, koska ne on kuitenkin tehtävä. Minkä taakseen jättää sen edestänsä löytää, eiks niin? :D

Ja totta kai, jos pystyt kertomaan jollekkin kaverilles, et minkä takii lähet pois ja kertoo vaikka migreenistä jos ne ei viel siitä tiiä, ni ne oppii ymmärtää sua ja sit pystyy tarpeen tullen pitää sun puolias :)

Ja ihmiset juoruu aina, uskon sunkin tehneen sitä edes kerran, joten sitä ei välttämättä kannata ottaa liian vakavasti. Mut jos tilanne pahenee, kannattaa puhuu tosta jonkun opettajan, kuraattorin tai terkkarin kanssa. Terkkari vois varmaan muutenki auttaa tossa migreenin hoidossa :)

mut tseppii sulle ja toivottavasti asiat paranee, edes pikkuhiljaa :)

Vastaa aiheeseen: Juoruava luokkakaveri

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top