Siirry sisältöön
Beauty23

Eli siis oon tällainen teini-ikäinen tyttö, joka haluis juttuseuraa pojilta. Mul on tummat hiukset, siniset silmät, oon noin 165-168cm pitkä ja oon sopivan hoikka. Ihokin on hyvässä kunnossa, koska juon tarpeeks vettä, ja syön terveellisesti. Meikkaan ja pukeudun myös hyvin. Tykkään sellaisesta ”dark y2k” tyylistä. Ja käytän hajuvettä, yleensä ruusua. Mä kunnioitan poikia, enkä vaadi poikaa ostamaan kalliita ostoksia mulle, vaan mulla on omaakin rahaa. Oon omasta mielestä ihan hyvännäköinen.

Mutta joo, jos jotain poikaa kiinnostais tutustuu, tuu tänne juttelee. En sit haluu semmoisia kommentteja, että ”oon homo” jne. Vaan haluun seuraa, joka arvostais mua.

[Osa nimimerkistä poistettu]2654

Terve! Haluan vaan sanoa, että todella hyvin panostettu viestiin ja vaikutat olevan tosissaan, joten annan 10 pistettä ja papukaijamerkin. En itse tarvitse juttuseuraa enkä pysty sitä tarjoamaan, mutta onnea matkaan!

ㅋㅋㅋㅋㅋ

Täältä ei kyllä kannata etsiä kun ei saa jaella tietojaan. Menepäs kouluun ja ala jutella sen vieressä istuvan jätkän kanssa.

” last christmas I gave you my heart”…❤️

Lol oot melkeen mun kaksois olento🥲
Mulla on just sama ongelma ja näytän melkeen samalta kuin sä. Mutta niiku ylemmässä viestissä luki nii vaikka tää on ihan kiva paikka jossa voi jutella, ei tääl voi jakaa mitään tietoja. Joten: Onko sun luokalla joku poika joka vois olla sun kaveri tai kiinnostunut susta ?
Enkä halua ketään poikaa täällä pakottaa juttelemaan mutta ois se ihan kivaa ainakin mun mielestä ❤️

SMART@SS

Tää nn ei oo ihan oikee paikka ettiä deittiä 💀
Ei pahalla (oon siis tyttö)
Mee vaan ihan rohkeasti puhumaan vaikka matikan parilles tai vaik luokan nörtille, kyllä varmasti löydät jonkun 😌
*Viimeistään kasikymppisenä
|Bye dear <3|

Poni

Haha :D Ei toellakaan mitenkään pahalla sua kohtaan Beauty23, mutta ei niitä kavareita, saatika poikaystäviä etsitä oman ulkonäön kehuskelulla. Sanonpahan sen, että kun se oikea poika tuloo sun näkökenttään ja sie muijana herätät sen jätkän huomion, nii sen siinä vaiheessa varmaa. Sun ei tarvii kertoo sun ulkonäköä. Ja ihan vaan, että jos se poika on sun arvonen ja arvostaa sua, niin sitä ei yhtään kiinnosta sun ulkonäkö. Itellä on poikaystävä ollu monta vuotta ja oon häntä isompi kokonen :D Oon tosiaan yli 170 cm. ja oon tosi leviä, eli mulla on isot hartiat ja kaikkialta isot luut xd. Oon keskikokosen miehen kokonen :D Enkä oo laiha, enkä ylipainonen, oon siltä väliltä :) Mua kuitenkin kiusataan koulussa, kun oon sellanen jättiläinen kavereiden vieressä, mutta silti mun jätkälle sillä ei oo mitään merkitystä. Ne, jotka mua kiusaa, nii eihän niillä oo kaikki ihan kohillaan. Kiusaamiseen liittyy aina pahaa oloa, vaikka sitä ei itse osais ees huomata ”kiusaaminen ei oo mustaa valkosella” <– sanon minä!!! Oon tosiaan tyttö, joka voi kokemuksesta sanoa <3 Onnea etsintään ja muista, se osuu kohalle, kun sen aika on, älä ihastu väkisin! :3

Vastaa aiheeseen: Juttuseuraa pojilta?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top