Siirry sisältöön
Facepalm

No yks poika tuli mulle yhes pelis n. kuukaus sitte ja kysy mun ig. Annoin sen sille koska mul on vaa mun kissasta siel kuvii et ei mitää riskii ja sit se tuli sanomaan (enkuks) et tykkää nakuista tytöistä. Okei, se on 14v, joten kai ymmärrettävää, mut niin se sano ja sit se pyysi lähettämään xxx-videoita. En sit antanu niitä sille koska netti on kyllä olemassa. Siinä tapeltiin tosta aiheesta pari päivää ja sit se kysy vaa et voiko nähä mut alasti (oon siis tyttö) en ny tietenkään näytä itteäni tollee alasti, ja sit se kysy itsetyydytyksestä. Vastasin sille et en tykkää. (Oon nii nuori oon kyl kokeillu mut en mee sanomaan) No se sit laitto ohjeet mulle ja siinä viimeistään meni hermot. Pliis auttakaa mua miks se tekee noin kaiken lisäksi se on sinkku, en tiiä oikein et miten se tähän kuuluu mut alussa sano rakastavansa mua ja et oisin sille niinku hyvän mielen enkeli…
Ainaki pojat kertokaa syitä miks hän näin käyttäytyy ja vinkkejä seuraaviin kertoihin pliz!!!

Haluan auttaa

Estä se kummajainen joka lähettelee outoja
Viestejä.

Kata, verkk@ri

Moikka,

ikävää että oot joutunut kohtaamaan somessa tollaisen tyypin.

On hyvä muistaa, että somessa voi kuka vaan väittää olevansa jotain ihan muuta kuin on ja esim profiilin kuvat voi olla kopioitu muualta.

Kukaan ei saisi tehdä noin kenellekään, kuin hän on tehnyt. Somessa häiritseminen on kiusaamista siinä, missä kaikki muukin.

Tosi hyvä, että kirjoitit tänne keskustelupalstalle. Neuvoisin jatkoa ajatellen, että omaa instatiliä (tai muutakaan somekanavaa) ei kannata antaa ihan jokaiselle. Vaikka siellä onkin vain sun kissasta kuvia, mutta pystyy kuitenkin laittamaan viestiä. Tämä kyseinen henkilö sun kannattaa estää instassa niin hän ei enää voi laittaa sulle viestiä. Ehkä voisit myös kertoa jollekin aikuiselle tapahtuneesta?

Ja muista se, että sun ei tarvitse ikinä lähettää somessa kuvia itsestäsi, vaikka joku kuinka painostaisi. Silloin on tärkeä kertoa asiasta jollekin luotettavalle henkilölle ja voitte yhdessä miettiä mitä teette. :)

Tsemppiä!
-Kata, verkk@ri

Facepalm

Juu estin ja ilmansin sen mut sit en enää jaksanu sitä ja otin sen huvikseen pois ja se vaa alko kiusaa mua niin se on ny estetty, mut on viel Brawl Starsissa mun kaveri.

Inka Kiuru

Hei

kiitos viestistäsi. Asia josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty myös Päivystäjä mukana keskustelussa -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen työntekijät sekä vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista hitaammin kuin muilla keskustelualueilla. 

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (suomeksi 116 111, ruotsiksi 0800 96 116) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. 

Lämpimin terveisin, 
MLL Nuortennetin ylläpito 

Vastaa aiheeseen: Juu tuli tällane riita…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top