Siirry sisältöön
😳

eli mulla on ollu ihan kamala iso ihastus monta monta vuotta ja sitten pari päivää sitten paras kaverini sanoi että hän on kiinostunut samasta pojasta. en ole sanonut että olen kiinnostunut hänestä myös koska mua pelottaa että sitten meidän kaverisuhde olisi pilalla, ja niinku ollan tunnettu kuus vuotiaasta asti.
tämä on ollut aika vaikea ja ihmeellinen viikko eli saisinko mie apua ainakin henkisesti :’-D

Koitan auttaa

Okei, toi on hirvee tilanne! Jos ootte todella hyviä kavereita voit sanoo sille toiselle että oot ollu kauan ihastunu samaan ihmiseen, ja tiiän että se on vaikeeta mut sitte ku sanot sen nii todennäkösesti se toinen ymmärtää. Sitte jos se rupee v**tumaiseks nii anna sille hetki aikaa ja oo muitten kavereitten kaa ( jos sulla siis on) jos se on tosi ystävä se ymmärtää sen ja jos kummallekki vaa mitenkää sopis nii voisitte tykätä siitä yhtä aikaa. Toivon et tosta oli apua :)) onnea!!

Ketsuppi

Moi! Itselleni on käynyt samalla lailla ja muistan että oli hankala tilanne itselleni (siis pään sisällä), mutta hetken kun mietiskelin ihastus ehti vähän laimentua ja kerroin kaverille, eikä käynyt kuinkaan. Kuitenkin mielestäni voisit kertoa kaverillesi, sillä eihän vankka ystävyys yhteen ihastukseen kaadu :) Voit kuitenkin pitää asian itselläsi jos tuntuu että se voisi ystävääsi paljon loukata. Tsemppiä 💓💓

dramalama(🏳️‍🌈)

Asiahan on niin, että joskus kaveri voi olla ihastunut samaan, eikä se haittaa mitään. Ota rennosti, asiat selviää!🙃 Voit sanoa ystävällesi että olet kiinostunut myös tästä kyseisestä henkilöstä. Yritä pysyä rauhallisena. Muista, että teidän ihastus voi olla kiinnostunut jostain toisesta henkilöstä, asiaa kannatta kysyä ihan tältä tyypiltä itseltään.
PALJON halauksia ja tsemppiä sulle, asiat selviää kyllä aikanaan, olen siitä varma. :D<3

Tyttö

Mun mielestä voisit vaan sanoo sun kaverille siitä. Jos se on sun kaveri, niin kyllä sen pitää se hyväksyä.🤍 Ja ainahan ne ihastukset voi muuttua, joten älä luovuta vielä🖤 tsemppiä sinne, kyl se siitä

😳

kiitos kaikesta avusta ja positiivisuudesta💗

Vastaa aiheeseen: kääk tarvitsisin apua

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top