Siirry sisältöön
JBB

Moikka!

Olen 15v trans poika.
Tällä hetkellä vain yksi ihminen irl tietää siitä, että olen trans (otti oikein hyvin vastaan, onneksi <3) ja haluaisin kertoa ainakin äidilleni… Mutta, miten? En tiedä miten se pitäisi oikein sanoa ja, tottakai, reaktio pelottaa. Tilannehan on se, että minulla on kolme veljeä ja olen ainut ”tytär”.. Jonka vuoksi tuntuu, että sitten pilaan jotain.

Jos olisi vinkkejä, niin tänne suuntaan (ja muitakin varten <3) saa laittaa tuleen!

Arvedávgi

Mä aion ite tulla kaapista ulos (muunsukupuolisena) mun äidille sujauttamalla lapun sen laukkuun. En tykkää käydä vakavia keskusteluja kasvotusten, joten se on mulle paras tapa.

metalhead :D

moi
ittekki struglaan tosipaljo atm sukupuolen kaa (nonbinaryn ja trans välillä)
ja vaan mun läheisimmät kaverit (fandomin kautta) tietää ja kutsuu mua nimella jona haluisin et kutsuttais (ihanaa kiitos heille <33)
oon miettiny kertomista iskäl tai äitil mut kuulin että äiti ei ehkä supporttais mua (sanois että oota että kasvat ) iskästä en tiiä yhtää.
vinkki (?) kysy viestillä jos et haluu face to face et miten se sanois jos sanoisit joskus et olisit lgbqt (en ikin osaa kirjottaa oikeen :DD) (itte totakautta kyl kuulin tuon ”oota et kasvat aikuseks” tylysti :/)
vertaistukee ja halaukset kaikil ketä lukee tän <33

Tyttö 14.v

Moi. Tiiän miltä tuntuu kun vaan yks ihminen tietää jonkun asian ja se pitäis sanoo äidille. Et voi pilata asioita jos haluut jotain/olla jotain. Sanot kun oot kaksin äitis kanssa ja puhut suoraan eikä mitään puolen tunnin kaartelua. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️. Voimia

Homo

Mä ite oon homo ja se, ku pitäs tulla kaapista ulos nii se on ollut osittain helppoa mutta myös vaikeaa! Mä oon kertonut mun homoudesta mun kavereille mutta mun porukoille (Mutsille ja faijalle) koska mua vaan epäilyttää ja pelottaa se, mitä ne sanoo siit!

sunmutsis

ite tulin äidille kaapista ulos aromanttisena aseksuaalina tekemällä powerpoint esityksen selittämällä mitä se tarkoittaa, jotta hän ymmärtäisi. ennen tätä tottakai kyselin kysymyksiä kuten ”mp lgbtq” jne jne. vastaukset olivat aina positiivisia ja kun tulin kaapista ulos hän hyväksyi minut täysin. ehdottaisin että itsekin aloittaisit ensin vaikka kysymällä mielipidettä, että tiedät onko turvallista tulla ulos. ja sitten jos auttaa niin tee vaikka esitys

Vastaa aiheeseen: Kaapista ulos?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top