Siirry sisältöön
Muunsukupuolinen

Siis en uskalla tulla kaapista ulos, vaikka oonki ens vuonna täysi-ikäinen. Silleen, en tiiä miten ihmiset reagoi, ja sillee kun homo- ja transfobiaa on nii paljo liikkeellä.
Varsinkaa se, ku en halua vaihtaa nimeä tai mitään. Niin kaikki luulis et oon vaa jotenki huomionhakunen tai jotain. Sit ku mun ainoo kaveriki välillä puhuu paskaa transihmisistä nii vituttaa, enkä uskalla sanoo mitää vastaa ku sit heti alkaa semmone ”aijaa ootko säki semmone.”

Arvedávgi❤️‍🔥🌈

Mulla on vähän sama homma. Oon gender queer ja ny pitäis tulla kaapista. Oon tosin täysi-ikäisyydestä vielä neljän vuoden päässä. Oon miettiny sitä vaihtoehtoa, että olis vaan kesän jälkeen yleisesti ulkona, eikä niinku tulis virallisesti kaapista. Mutta en tiiä. Olen vinkeille avoin!

saunatonttu

Jos et koe että se on sulle turvallista, niin ei ehkä kannata. Tärkeintä on että ite oot ok sen päätöksen kanssa.

Muunsukupuolinen

No silleen vaa ku en tiiä et onko se turvallista. Ku sillon 13veenä ku menin luulee itteeni homoksi ja tulin kaapist ulos nii äiti kerto koko kylälle. Joka oli vähä epämukavaa. Mut en tiiä et miten se reagois tähän muunsukupuolisuus juttuun.

Arvedávgi❤️‍🔥🌈

Nostan tätä ylemmäs, koska tarviin oikeesti apua, vaikka ei keskustelu ei ees ollu mun aloittama. Tiiän kuitenkin, että moni täällä tarvii jelppiä kaapista ulos tulemisessa, mun ja aloittajan lisäksi.

Spageli

ite harkitsin joskus tulevani kaapista ulos mutta sitten olin vaan silleen, että ei mun tarvi tulla jos en halua.
en näe omalla kohdallani oikein ”hyvää” syytä tulla ulos. tai no niin, ihmiset tietäis kuka oon mutta en mä varmaan tuu, ellei multa kysytä että mikä on seksuaalinen suuntautuminen.

saunatonttu

Okei, no sä voit varovasti vaikka kokeilla kysellä sun äitiltä siitä asiasta, eli esim vaikka jotenkin, ”Luin uutisissa tästä ja tästä, mitäs mieltä sä oot?”
Ja jos saan kysyä, niin miten sun äiti otti sen kun tulit sille ekan kerran kaapista ulos? Sekin voi antaa vähän perspektiiviä että onko turvallista kertoo.
Tsemppiä!

A<3 [nimimerkki muutettu]

moro moro! Itse olen trans mies ja en ole uskaltanut tulla kaapista kellekkään muulle kuin omalle pokaystävälle. se on vaikeaa, mutta kannattaa kerätä kaikki rohkeus ja antaa vain tulla. se on muiden ongelma jos se haittaa, ei se ole keneötäkään poi:)

?

Sama juttu. En yhtään tiiä mikä oon, mut saatan olla trans. En uskalla puhuu kellekkää, mut ois kiva kyl, siks oon avautunu tääl asiasta. Oon nyt jonku aikaa yrittäny ettii itteeni, mut tästä ei tuu oikei mitää. Nyt oon vaa koittanu elää sellasena ku oon ja olla miettimättä et mikä mun sukupuoli tai seksuaalisuus varsinaisesti on.

Muunsukupuolinen

en ooo kattonu tätä vähään aikaan mut saunatontulle vastaan.

Äiti sano et on ihan ok, mutta kerto kummiski koko kylälle, vaikka en halunnu. En sillee tarkasti muista, ku olin kummiski 13vuotias.

Mut sit en vaa tiiä näist sukupuoli-identtiteetti hommista, et miten se niihi suhtautuis.

E

Ite en tulis kaapista, jos en tietäis, että se on mulle tosi turvallista.
Mä tulin kaapista ehkä 2-3 vuotta sit, koska tiesin, että mun vanhemmat ei mindaa.
Alotin kuitenki sen ulostulon vähän kyselemällä niiden mielipidettä homofoobikoista ja homoista ylipäätään ja sit ku ne oli sanonu et ne on ok homojen kanssa ja ei tajuu, miks jotkut ei oo, niin tulin siitä ehkä muutaman kuukauden päästä kaapista.
Kuitenkaan kaapista ei tarvii tulla, jos ei tunnu turvalliselta. Tsemppiä teille kaikille, jotka mietitte kaapista tulemista, mut ette uskalla <3 Saatte joku päivä tehtyä kyllä päätöksen, että haluutteko tulla kaapista vai ette :)

LuLa

Mullakin on tää et nyt kun tätä juttuu on liikkeellä niin jos kertoo jollekkin niin sit se onkin yktäkkiä vaan jooku ”ViLiLiTyS”

dashie 🌈

Ehkä vähän vanha ketju, mut kommentoimpa silti :D Ite hoidin asian niin, että olin ns. yleisesti ulkona. En mitenkään erityisemmin oo kertonu omasta suuntautumisesta kellekkää, mut jos se on tullu puheeks nii vastaan aina niinku se on. En yleensä mee mitenkään yksityiskohtiin, koska se on vähän monimutkasta. Oon aro/ace, tykkään tytöistä ja asukupuolinen jotennn…. Suosittelen tätä toimintamallia :) Tietysti se riippuu ihan vaan siitä, et miltä susta itsestä tuntuu. Eikä kaapista muutenkaa tarvi tulla, jos ei halua. Tsemppiä kaikille jotka painii tän asian kanssa!! Toivon et kaikki menee hyvin teille :)

12v girl

Uskalla vaan ihan rohkeesti sanoa vaikka sun jollekki vanhemmille tai jtn ja sit nii…

Mutta jos tyypit ei hyväksy sitä niin se on sitten niiden ongelma! Ei sun! Joten uskalla vaan ihan rohkeesti kertoo!❤️❤️❤️❤️

Jos ahdistaa ni mee juttelee esim sekasin24/7 chattiin tai jonnekki muualle tai jollekki tyypille irl!❤️❤️

Vastaa aiheeseen: Kaapista ulos tuleminen ahdistaa.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top