Siirry sisältöön
dramalama(🏳️‍🌈)

Heippa taas!
Kukaan ei muistakaan, mut oon siis bi.
Haluisin tulla kaapista ulos, mut en uskalla, koska kaverit on homofoobisii. (Kiva hei)
Kerron tarinan, joka liittyy tähän aiheeseen, mut mun täytyy pohjustaa tätä juttua hiukan.
Tykkään pojista aika paljon, mut en sinänsä esim kiihotu niistä. Voisin myös kuvitella, et oisin tytön kaa yhessä. Meen luokalla on yks ihan kiva tyttö.(Sanotaan tätä tyttöä vaikka Emiliaksi, joka ei oo sen oikee nimi) Tykkään siitä aika paljon, mut KUKAAN EI TIEDÄ TÄSTÄ… Ei kukaan.

Olin mun kaavereiden kanssa koulun pihalla aika myöhään. Mun kaverit ei oikeen tykkää Emiliasta. Ne myös haukku sen ihan pystyyn kaikilla nimillä. Olin siin sit sillee ”aha. Ihan v*tun kiva.” Ilkeetä oli mut mut kaverit ei ylensä tee tollasta.

Olis ollut viel toinenki juttu…
Bi kun oon, mulla ois myös yks poika kiikarissa:D
Pahinta tääsä on se, että se jumalauta on mun parhaan kaverin poikaystävä.

[osa viestistä poistettu]

Lukutoukka🌌

Elämän ohje ja sääntö numero 1, josta kiität vielä myöhemmin: vedä välit poikki kavereihisi. Tuollainen ystävyys ei koskaan tule toimimaan, anteeksi että sanon näin suoraan :/ Itse asiassa he saattavat myös alkaa kiusata sinua jos teet niin, joten suosittelisin ehkä hiljaista vetäytymistä? ENKÄ suosittele kiikaroimaan parhaan kaverisi poikaystävää :D Ja sitten tuo kaapista-ulos-asia… Tule vain ihan rauhassa sitten, kun siltä tuntuu❤

💕💕

oon samaa mieltä lukutoukan kanssa

Bubbles🔵

Joo sama juttu että hommaa parempia kavereita ja voisit eka vaik tutustua siihen [osa viestistä poistettu – emme julkaise henkilötietoja] ni sitten tiiät millanen ihminen se on. Ja kannataa luovuttaa sen kaverin poikaystävän kanssa jos se kaveri on homophobinen ni miks oisit sellassen [osa viestistä poistettu] ihmisen kanssa joka seurustelee homophobisen ihmisen kanssa

Suonjar🌈

Ai miten kaapista ulos? Kinkkinen pulma… Voi aina kokeilla: ”Moikka! Mää oon siis biseksuaali, että tota juu…” Se on aika rohkeeta, mut toimi mun suvaitsevaisilla vanhemmilla ja kavereilla (suvulle en oo kertonu). Tai voi kokeilla yksittäisten vihjeiden ripottelua *hei, hyvä idea, vois koklaa*. Tai jos koulussa järjestetää Pride-tapahtuma, ryhdy vapaaehtoseksi järjestäjäksi, nii se antaa tutuille vähän suuntaa.

SpageLi🏳️‍🌈

no siis, ÄLÄ ole porukassa jossa muut kiusaavat muita koska se voi viedä sut vielä väärille raiteille, joten olenkin samaa mieltä lukutoukan kanssa että suosittelen vetämään välit suht näkymättömästi ja hiljaisesti..
itse olen tullut kaapista ulos osalle kavereistani ihan vain sanomalla että ”oon gay, so that’s it💅💅”
myöhemmin olen älynnyt että en tule enään kaapista ulos, hankala you know selittää, koska en halua ns tulla koska en oikein löydä syytä miksi. jos mulla on joskus gf niin sanonpa vaa että mul on tyttöystävä enkä että oon lesbo ja minulla on tyttöystävä. hankala selittää mutta kaikkihan löytävät oman tapansa kertoa kuka onkaan :)

dramalama(🏳️‍🌈)

Kiitti ihanista vinkeistä! <3
Vetäydyn koko ajan kavereista, koska mulla on se yks bff joka uskoo ja kunnioittaa mua.
Toivon että toimii!

Vastaa aiheeseen: Kaapista ulosss! (Mutta miten helv-)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top