Siirry sisältöön
14 poika

Onko se oikein että minua härnätään siksi että en ole ikinä seurustellut? Luokkani pojat hokevat mulle joka päivä ”iske toi tyttö”, joka on oikeasti ärsyttävää. Olen ollut uudessa koulussani vasta 5 viikkoa ja ihastuin ekalla viikolla yhteen tyttöön. Olen keplotellut itseni kyseisen kaunokaisen kaveriksi ja esim. Facebookissa mie oon sen tytön ja sen kamujen salaisessa ryhmässä, mut luulen että olen liian laiska nörtti sellaiselle tytölle. Eli arvostan tyttöä ja ajattelen että hän ei ansaitse kaltaistani. En saa kunnolla nukutuksi kun ajattelen että en ikinä voi saada sitä tyttöä. Vanhemmilleni en ole kertonut enkä kertoiskaan mitään tuollaista, nimittäin kun kerran kerroin, iskä kiusasi mua seuraavat kolme vuotta ihastuksestani. [osa tekstistä poistettu], mutta uskonto kieltää sen ja minä olen hurskas ihminen. Itken joskus öisin ja [osa tekstistä poistettu], tosin vaan joskus, koska kipu tuntuu ansaitulta. Elikkä minusta minun pitää kärsiä, koska en ole sopiva kenellekään tytölle. Olen 14 v, sori jos tieto tulee jälessä mut ks.nimi, ja muutenkin elämä menee päin puuta. Upotan suruni itteeni enkä halua että kukaan joutuu kärsimään minun takiani kuulemalla tyhjänpäiväisiä murheitani ja olen pahoillani nytkin kun vaivaan teitä, mutta olen ihan oikeasti avun tarpeessa. Kiitos.

.

Vähän itsevarmuutta peliin hei!
Kun opit arvostamaan itseäsi, voit miettiä uudelleen saatko sen tytön vai et.
Tekisi mieli melkein tulla potkimaan sua persuuksille, ettet jäisi jahkaamaan tuonlaiseen itsesääliin.
Äläkä välitä niistä toisista pojista, ei haittaa vaikka ei ole seurustellut kenenkään kanssa, jotkut alkaa seurustelemaan ensimmäisen kerran vasta 20 vuotiaina.

14v

Kiitos vastauksesta. Arvostan vastaustasi ja autoit minua aika paljon. Muuten, katso keskustelut ”pihkassa” ja ”Tytöt ja pojat, tarvitsen kipeääkin kipeämmin apua!!!”. Nekin ovat minun tekemiäni

Vastaa aiheeseen: kadun ihastumista katkerasti :'(

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top