Siirry sisältöön
kiusattu ” Tyttö

moi täällä kirjottelee kutos luokkalainen tyttö!

mä en ymmärrä mun luokkalaisia tyttöjä ja poikia ennen 1-3 luokalla kaikki oli kavereita mulle mut ei enää 5-6 luokilla en ymmärrä mulla on koulussa neljä hyvää kaverii me aina ollaa nelistää ku meit pelottaa ja me ei uskalleta mennä juttelee muille ku muut pitää meitä outoina tyhminä ja rumina se ei tunnu kivalta äitini on sanonut minulle että tutustu muihinkin teidän luokkalaisiin mä olen yrittänyt monta kertaa mutta ne vaan kääntää mulle selkää ja puhuu pahaa must ja mun kavereista kun olen käynyt
sanomassa opettajalleni asiasta niin hän pitää keskustelun kiusaajien ja kiusattujen kanssa mutta kiusaajat ei vieläkään opi olemme jakautuneet luokassamme kahteen tyttö ryhmään en ymmärrä mikä minussa on vikana ? vaikka olen todella kiltti olen saanut stibendinkin ! :)

onneksi löysin tän paikan mis voi avauta asioista jos ne painavat mieltä

Kokenut saman

Minulla oli kutosella sama ongelma. Hyvä puoli oli se ettei ollut yksin. Puhuimme siitä opettajille ja se meni sillä melkein ohi. Mutta yläasteella porukalle tulee usein muuta ajateltavaa, älä huoli. Kyllä ne siitä vielä aikuistuu!

Sama täällä

Moi. Mä olen myös kutosella ja mua kiusataan. Mut jätetään aina ulkopuolelle ja musta puhutaan pahaa. Minulla ei ole luokallani yhtään ”hyvää” kaveria johon oikeesti pystyy luottamaan. Meidän luokan tytöt ollaan oltu monta kertaa keskustelemassa opettajan kanssa mutta tuntuu kuin asiat menisivät toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, ulkopuolelle jättäminen ei ole loppunut. Mulla oli vielä alemmilla luokilla pari hyvää kaveria, nyt hekin ovat jättäneet. Onneksi harrastan muodostelmaluistelua, sieltä olen saanut tosi monta kaveria joita ei mikään voi korvata! :)

sama myös täällä

Meidänkin luokalla tapahtuu vähän tämän tyyppistä, tai meillä on neljä ryhmää. On niikun me (5 tyttöä), kovikset (5 tyttöä) , kiusaajat (3 tyttöä) ja kiusaajien avustajat (välillä) (3 tyttöä). Meifän ryhmää kiusataan koska me ollaan hyviä koulussa. Kiusaajat ei kai oo. Meistä puhutaan pahaa joka päivä ja muuta vastaavaa. Onneks meidän luokan pojat on meidän puolella.

Vastaa aiheeseen: kahdessa ryhmässä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top