Siirry sisältöön
tuleva muusikko

moi! kuka nyt ikinä tulee ees lukee tätä tai tietää näistä asioista niin tulkaa ihmeessä kertoo. nää on siis vaan ihan random kysymyksiä ja tänne saa kuka vaan tulla kysymään ihan mistä vaan jos mietityttää nii sit joku joka tietää ni kertoo.
eliii…..
mitä tarkottaa aromanttinen ja aseksuaali? tiiän siis tavallaan mitä noi tarkottaa, mutta jos joku vois vähän tarkentaa sitä asiaa mulle.
ja sit et on lesbo, homo, bi ja sit voi olla pan, mut mitä toi pan tarkottaa tarkalleen ja onks vielä muitakin?

mulla on tällä hetkellä aika idioottimainen olo, kun kysyn noita asioita.

sit onks poikatyttö ja tomboy tavallaan sama asia? ite oon silleen poikamainen mut en oo tehny ittelleni mitään et näyttäisin sellaselta ja oon tavallaan tytön ja pojan väliltä, ja tähänkin on varmaan taas joku nimike?

lgbtqia+ on siis varmaan joku sukupuoli ja seksuaali vähemmistö niin kertokaa mitä se sit sisältää? tiiän täältä pari tyyppiä jotka kuuluu siihen ja ihmeessä kertokaa ootteko te jotain sieltä.

sit en ymmärrä et nykyään ei saisi määritellä tyttöä ja poikaa, mut silti on nää kaikki poikatyttö ja tomboy. et puhutaan et toi on oikeest tyttö mut se pukeutuu ja on ku poika.

KOIRAIHMISET HUOMIO en tiiä onko tää joku rotu mut haluun tälläsen koiran mut oon nähny niitä vaan kaks kpl. ne on isoja, ihan vitivalkosia ja niillä on paksu karva ja ne on pystykorvasia. sanokaa jos tää on joku rotu tms.

onko täällä ihmisii jotka on opettanut itselleen kitaran tai rumpujen soiton. jos on niin kertokaa miten ootte tehny sen. mulla ei oo mahkua saada siitä harrastusta joten oon yrittäny ite opetella. mutta koska ei keskittyminen oo mitään parasta ja nyt on kesä et jos saisin kesän aikana opeteltua, nii ois ihan kiva.

kertokaa vastauksenne ja omat kyssärinne jos on. ja hyvää kesää!☀️

🌈rainbow🌈

Moikka!

1. Aseksuaali tarkoittaa ihmistä joka kokee hyvin vähän tai ei melkeen ollenkaan seksuaalista ”vetovaimaa” toista henkilöä kohtaan.
Ja aromanttinen on sama mutta vain romanttisessa mielessä. (toivottavasti oli apua!)
2. Pan tarkoittaa henkilöä jonka kiinnostus kohdistuu kaikkiin sukupuoliin (ja sukupuolittomiin)
3. Joo on monia muita seksuaalisuuksiakin (sanon nyt mitä ekana tulee mieleen) esim. lesbo, homo, biseksuaali, panseksuaali, omniseksuaali, aseksuaali, demiseksuaali, polyseksuaali….. (voit googlaa näitä jos et tiiä mitä tarkottaa) :D
4. ”pikatyttö” on vaan (typerä) suomennos sanasta tomboy. :)
5. LGBTQ+
= lesbian, gay, bi, trans, queer +
= sukupuoli ja seksuaalisuus vähemmistöt
oon ite lesbo ja non-binary <33

6. Oon ite non-binary mut kaikki sanoo mua tytöks ja se on niin ärsyttävää en jaksa sitä. :/
Ja ois hyvä ettei oletettais <3

7. oisko Amerikaneskimokoira :D
<33
Ihanaa kesää sullekki! <33 Ja toivottavasti oli apua! <333

PrinZu💚

Moii…
Mul ois yks kysymys…
Niin mikä toi non-binary oikeestaan on? Tai niinku mitä se tarkottaa? En oo kauheesti perehtynyt näihin asioihin :DD

tuleva muusikko

moi ”PrinZu💚” !
mun mielestä non-binary tarkottaa, että ei koe olevansa poika tai tyttö kumpikaan.

korjatkaa jos oon väärässä

🌈rainbow🌈

Moikka PrinZu💚

Non-binary tarkottaa sitä että ei ole mies eikä nainen. Non-binary voi kojee että on mies ja nainen sanaan aikaan tai ei kumpikaan niistä.

Tässä mitä wikipedia sanoo:

”Muunsukupuolinen tai ei-binäärinen on henkilö, jonka sukupuoli-identiteetti ei ole osa kaksijakoista sukupuolijärjestelmää, ja kuuluu näin sukupuolivähemmistöihin”
-Wikipedia

Toivottavasti autto! <33

A [nimimerkki muutettu]

1. Aseksuaali (asexual, ace) on henkilö joka tuntee vähän tai ei ollenkaan seksuaalista vetovoimaa toisia ihmisiä kohtaan. Aseksuaali on myös ns. sateenvarjotermi jonka alle voidaan laittaa demiseksuaalit, harmaaseksuaalit yms.
Aromanttinen (aromantic, aro) on henkilö
joka kokee vähän tai ei ollenkaan romanttista vetovoimaa toisia ihmisiä kohtaan. Aromanttinen aseksuaalin tavoin on myös ns. sateenvarjotermi jonka alle menee demiromanttiset, harmaaromanttiset, yms.
Aromanttinenaseksuaali (aroace) tarkoittaa, että kokee itsensä aromanttiseksi ja aseksuaaliksi tai esim. demiseksuaaliksi ja harmaaromanttiseksi yhtä aikaa.
Myös esim. lesbot, biseksuaalit ja heterot voivat luokitella itsensä aseksuaaliksi, aromanttiseksi tai aromanttiseksiaseksuaaliksi, jos tuntee vain vähän romanttista ja seksuaalista vetovoimaa tai ei ollenkaan jompaa kumpaa.
2. Panseksuaali tarkoittaa, että tuntee romanttista/seksuaalista vetovoimaa kaikkia sukupuolia kohtaan, on ns. sukupuolisokea.
Muita seksuaalisuuksia mitä tulee mieleen on ainakin omniseksuaalit.
3. Poikatyttö/tomboy on yksi sukupuoli-identiteetin esittämisen muodoista, maskuliinisesti/poikamaisesti pukeutuva tyttö. Jos puhutaan maskuliinisen ja feminiinisen välillä olevasta sukupuoli-identiteetin ilmaisusta, tulee mulla mieleen ainakin androgyyni.
4. Lgbtqia+ sisältää kaikki sateenkaarevat seksuaaliset suuntautumiset ja sukupuoli-identiteetit. Lgbtqia+ kuuluu jokainen joka ei ole cissukupuolinen hetero.
5. Ketään ei moraalisesti kuulu määrittää tytöksi tai pojaksi ulkoisten tai sisäisten ominaisuuksien pohjalta, poikatyttö tms. onkin sukupuoli-identiteetin ilmaisun muotoja.

Toivottavasti oli apua.

Vastaa aiheeseen: kaikenlaiset kysymykset

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top