Siirry sisältöön
OOnpulassa

oon tyttö ja oon ongelmis :((( autaakaa pliis ;OO mitä mun pitää tehä ku panin noin päivä sitte ilman kortsuu iha vahingossa ja nyt mua pelottaa et oon raskaan…se poika onneks kerto siit mulle et se oli unohtanu mut en tiiä mitä mun pitäis tehä..mietin et pitäis ostaa jälkiehkäisyy mut…en tiiä yhtää mitä ne maksaa ja mul ei oo kai varaa ja mä en todellakaa voi pyytää mun mutsilt apuu. kaikki on iha perseest koska sen piti olla vaa se yö ja nyt mä oon pettäny mun poikaystävääki ja kaikki on iha perseellee…pliis mä tarviin kipeesti apuu…

MLL Ylläpito

Hei,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa.Kesäaikana voit ottaa yhteyttä paikkakuntasi terveyskeskukseen.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

Vastaa aiheeseen: Kaikki auttakaa! mitä teeen??… :((

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top