Siirry sisältöön
Sinililja

Moi!
Mä tarvitsisin kipeesti apua mun ongelmaan… Musta tuntuu, että mä saatan olla ihastunut yhteen tyyppiin, mut mä en tiedä… Mun tunteet on jotenkin sekavia, enkä mä oo varma niistä. Mä en osaa tulkita itseäni. Joten haluisin kysyy kaikilta ihastuneilta:
Mistä sä tunnistat, että oot ihastunut?

Kiitos jo etukäteen kaikille, jotka vastaa tähän ❤️

Joku vaan

Mä tunnistan ihastumisen siitä kun saatan ajatella sitä ihastusta joka ilta ja kattoa sitä joka koulupäivä.
Toivottavasti auttaa!!☺️

:D

No ööh yleensä ku oon ihastunu en voi lopettaa sen ihmisen ajattelua ja aina kun juttelen hänelle tai hän laittaa viestin alkaa hymyilyttää ja olen innoissani. Jaa en tiiä auttako tää mitää mut tulee vaa sellane jännä tune:p

ihastunut <3

mä oon ihastunu mua 1v vanhempaan poikaan ja tunteet on jotenki sekavii mut silti tiiän et oon ihastunut häneen siittä että ajattelen häntä koko ajan ja katson häntä koko ajan koulussa.

E✌️[Osa nimimerkistä poistettu.]

Kaikkien ihastuneiden tunteet on joskus sekavia. Mä ite tunnistan ihastumisen siitä et tuijottelen sitä ja haaveilen koko ajan. Mua myös stressauttaa sen takia melkein joka päivä ku meen kouluun😊😊 en tiiä et onko mitään apua.

#kokemustaon

Noh… Sinililja hyvä. Tietysti kokemukset voi olla aina vähän erilaisii ja kyl mä voisin kuvitella et sä tiiät jos sä tykkäät jostai sillai. Ite ihastun yleensä aika kertarysäyksel. Se on toisinaan mahtavaaki. Kaikkial mä vaa nään sen yhen tyypin tai siis kaikki muistuttaa hänestä. Voisin vaa ikuisuuden tuijottaa häntä tekemässä arkisimpiaki juttuja ja vaa ihailla. Viimestää katsekontaktis tai puhuttaes semmone lämmin tunteiden aalto vyöryy lävitte. Vähä tulee perhosii vatsaa ja jopa saattaa jännittää. Muutun itte melko ujoks just ihastusten luona. Koitan silti hakeutua heiän lähelle aina ku mahollista ja hymyillä ja olla oma itteni. Et näi

seksuaalisuus_unknown

Ihastuminen on tietysti yksilöllistä, mut mä ainaki huomaan siitä et ajattelen sitä tyyppii kokoajan. Tai kuvittelen joitaki vähä outoja fantasioita jostai romantic treffeistä. Myös empatia auttaa. Jos sulle tulee aidosti paha mieli ku siihen sattuu nii välität siitä selkeesti :))

Ihastunut:/

Moi ihmiset! Olen ihastunut samalla luokalla olevaan ihmiseen, hän katselee aina välillä minua🫠 mutta en tiedä mitä pitäisi tehdä… olen muutenkin miettinyt pitkään tänne kirjoittamista mutta en ole uskaltanut kirjoittaa nettiin, joten nyt se tapahtuu. Voisiko olla varmoja asioita mistä tunnistaa että joku on ihastunut minuun? Olen tämän kyseisen ihmisen kanssa jutellut snäpissä (yleensä vain striikit). Tulipa tästä sekalainen😨 mutta voisiko joku vastata kiitos jo etukäteen❤️❤️

K [Osa nimimerkistä poistettu.]

Olen itse ollut ihastunut ja saatan olla tälläkin hetkellä. En tiedä! Niin kun sanoit sekavaa! Itse ainakin ajattelen häntä ja katson melkein aina kun näen hänet sekä jos voin puhua sille niin olen ihan että Omg! Joskus iltaisin haaveilen ja mietin häntä.

Toivottavasti on apua🩵

13 v. Tyttö

Täähän riippuu tosi paljon. Olin kans todella hämmentynyt tunteistani ku tajusin olevani ehkä ihastunut mun parhaaseen kaveriin(tyttö) Mun keho sitte tavallaan kerto mulle että oon kun kerran ku se tuli mun repuselkään ja ns. Paino sen naaman mun niskaan, mulle tuli ihan perhoset vatsaan. Kans välillä punastelen kun se puhuu mulle ja kattoo pitkään silmiin

Jokuu

Ite yleensä tunnistan sen et oon ihastunu johonki sellai että, ajattelen sitä paljon ja mua alkaa hymyilyttä yms ja sit vaa tajuun et hei, mähän tykkään siitä, tai sit sellai et katon vaa sitä tyyppii ja mietin et se on söpö jne ja sit ihastun siihen ja välil se ei kestä mulla ku pari min mut joskus enemmin. :)

Joku💜✨

Moi. Jos susta tuntuu, että oot ihastunu siihen, niin varmaa oot. Kukaan muu ei tiedä sitä varmasti kuin sä, joten kannattaa vaan miettii miltä susta tuntuu. Tsemppiä ja moikkaa :)

Vastaa aiheeseen: Kaikki ihastuneet… Pliis auttakaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top