Siirry sisältöön

Kaikki joil on ongelmia itsensä löytämisen kans tänne!!!

🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

Kaikki joil on ongelmia itsensä löytämisen kanssa tulkaa tänne juttelee! Jos ootte yhtään epävarmoja seksuaalisuudestanne tai sukupuolestanne niin tulkaa ihmeessä tänne! Kertokaa itestänne jotain ja sen perusteella muut voi arvuutella et mikä voisit olla. Tietenkin siis ite tiiät parhaiten mikä oot, mut muut vois auttaa sua siinä ja antaa uusia vaihtoehtoja, joista saattaiskin löytyy sopiva (itelles kävi just näin), joten tulkaa oikeesti juttelee! :)

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Oon siis ihan hukassa. Tunnen itseni tytöksi, mutta siin ei oo kaikki. Mul on usein semmonen fiilis, et oisin muunsukupuolinen. Osittain. Demigirl ei kuulosta oikealta ja tyttö on vähän vahva ilmaisu välillä. Nyt mulla on aika ”tyttö” olo. Joskus kuitenkin, jos sanon olevani tyttö, se tuntuu väärältä. Genderfluid en oo, siitä oon melko varma. Auttakaa nyt ihmistä…

Nobody

Kukaan ei vrm enää lue tätä keskustelua, mutta kirjotan kuitenki.
Olin 9, kun löysin Nuortennetin. Päädyin lukemaan seksuaalisesta suuntautumisesta kosk se vaikutti niin hienolta ja aikuismaiselta. Bi tuntu käsitteenä jotenkin mulle sopivalta, mut unohin koko asian kunnes joskus viimevuonna aloin miettimään, mikä oikeesti oon.
En oo koskaan ihastunu, joskus tuntuu et oon lesbo. Oonko aromanttinen/aseksuaali? Oonko liian nuori määrittelemään itseni? Voisin tietty olla määrittelemättä itteeni, mut tarviin jonkun lokeron.
Anteeks sekava teksti

Nobody

Ja oon kohta 12

Pusheli Pasheli

Ei teidän välttämättä tarvitse tietää omaa sukupuolta tai seksuaalisuutta! Mun mielestä ne on itse asiassa aika pieni osa meitä itsejämme. Eihän esim sun seksuaalisuus kerro mitään sun luonteesta. Ihastuu nyt kehen ihastuu, tärkeintä vaan et sut hyväksytään.
Tuntuu et nykyään nuoret on ihan hirveen tarkkoja omasta seksuaalisuudesta, vaikka eihän sillä oo hirveesti mitään välii (tää on siis vaan mun mielipide). Mitä itse sukupuoli oikeestaan ees on? Tytöllä ja pojalla ei ole henkisesti mitään eroa, siis jos kehoa ei oteta lukuun. Mitä siis esimerkiks ”tyttömäinen” tarkottaa? Se et pitää mekkoja vai? Mutta kyllähän pojatkin niitä pitää ja kyllä tytötkin tykkää jalkapallosta! Eli oikeestaan sukupuolessa on vaan kysymys kehosta, mut eihän sillä keholla ole mitään väliä, kun ei ihmiset (ei niiden ainakaan pitäis) kohtele sua eri tavalla riippuen sun kehosta ja fyysisestä sukupuolesta. Tää on siis vaan mun mielipide ja tietty saa esittää vastalauseita tai oman mielipiteen.
Aurinkoista loppukesää<33

Hukassa

Mä en tiedä oonko trans vai haluisinko vaan olla vai oonko vaan poikamainen tyttö? Mä oon melko pitkään uskonu olevani bi mutta jotenkin se ei enää tunnu omalta. Mä oon vähän hukassa mutta noh niin kai kaikki jossain kohtaa. Vai?

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Pusheli Pasheli, mä tiiän: sukupuoli on yhteiskunnan luoma paska asia. Mutta me ollaan ihmisii eli me halutaan määritellä ittemme. Onko se väärin?

13v💚

3 vuotta oon miettiny että oon panseksuaali mutta nyt alan epäilemään että olen lesbo. tykkään mää pojista/miehistä jotka ovat julkkiksia tai TVestä mutta kaikki pojat mun elämässä eivät kiinnosta minua. ei ole ikinä. olen ollut vain kerran rakastunut minun kaveriin, ja hän oli tyttö.
mulla on myös se etten uskalla tulla kaapista ulos vanhemmilleni vaikka oonkin pari kertaa meinannut. tuntuu siltä että ainakin iskä on melko varmasti homofoobinen.

Vastaa aiheeseen: Kaikki joil on ongelmia itsensä löytämisen kans tänne!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top