Siirry sisältöön

Kaikki jotka haluu olla mun ystävii tänne! Sekä tytöt että pojat!

❤🐺 Susi 🐺❤

Joo, eli haluun lisää kavereita. 😁 Haluisin poika, ja tyttökavereita. Pistäkää rohkeesti vaan viestii tänne!
Oon 11v tyttö ja kaipaan poikakavereitakin. Mulla on koulussa vaan tyttökavereita. Tykkään piirtää, maalata, värittää, olla nuortennetissä ja olla eläimien kaa. Ne on niin kivoja! Meillä on koira, 2 kissaa ja kanoja ja kukko. Mun omat kanat on nimeltään [osa tekstistä poistettu]. 😁😊
Mun lempi eläin on susi. Kaikki varmaan arvaskin nimestä päätellen. 😂

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Oon Bab eli ööhh…. juu…
Mä oon 15v ja joo niinku varmaan nimestä näät oon tyttö… Mä tykkään piirtää, kirjottaa, tanssia, laulaa ja kuunnella musiikkia.
Mulla ei oo lemmikkejä ku mun isi on allerginen… oon hieman erikoinen tyyppi. Mun lempi värit on ❤💜 mun lempi eläimet on 🦢🐶🐱🐺(🐦🦉🐥🦅 =kaikki linnut melkeempä) 🐝ja pörriäiset.
Oon x eli biromanttinen lesbo. Ja kristitty… XD
No mitäs sitte… oon kpop stan eli kuuntelen kpoppia. Oon ARMY ja Stay… ja jtn.
Ciaó!

SpageLi

moi oon spageli ja oon 12v :)
tykkään maalata ja kirjoitella kaikenlaisia tarinoita ja sanoituksia.
mul on kissa ja haluisin jonku toisenkin eläimen, ehkä persialaisen kissan😺
tykkään kasveista ja vintage tyylistä ihan jumalattoman paljon :D
asiasta kukkaruukkuun, mul on tumman ruskeet hiukset luonnostaan ja mä en tykkää yhtään käsirasvoista D:

joo, siinä jotain random tietoa musta :D

Feeniks

Tšau, mä oon 14v poika(sus)
Mä tykkään lukea, pelata kortti- ja lautapelejä, ja kirjottaa jne.
Mä haluaisin koiran, mutta ei meille tule koska äiti ei tykkää:( Mun lempiväri on 💙
Mä tykkään eläimistä kans ja mun lempieläin on tattadatattattaa… SUSI🐺
Ja mä oon Harry Potter-fani
Moikkaaaaaaa

12 v. tyttö

Moi oon 12v ja mun lempiväri on 💙. Lempieläin on koira. Mulla on lyhyet hiukset. Tykkään piirtää, maalata, huovuttaa ja olla ulkona. Heippa!

Kalla

Oumaigaad! Luulin olevani ainoo, jonka lempieläin on susi :D Kaverit pitää mua ihan outona kun oon susihullu :’) Mut joo. Oon 12 vuotias tyttö ja harrastan taitoluistelua, kuvista ja agilitya meidän koiran kanssa. Olis mukava saada täältä kavereita, oon nimittäin nyt ekaa kertaa täällä.

❤🐺 Susi 🐺❤

Kiva kun olette vastanneet! Tykkään! ❤

IhMiNeN

Moi! Oon 12.v tyttö. Rakastan tankotanssia, kirjottamista, näyttelemistä ja musiikkia. Mun lempi aine koulussa on kuvis. Oon seksuaalisuudeltani bi, eli tykkään tytöistä ja pojista. Toivottavasti löytyy juttuseuraa! :)

❤🐺 Susi 🐺❤

Kalla, mäkin harrastan mun koiran kans agilityä!! Minkä rotuinen sun koirasi on? Mun koira on domermanni. Harmi, kun täällä ei voi kertoa edes eläinten nimiä. Mut sen nimi on [osa tekstistä poistettu]. Jos tajuut 😅 Eh heh

Prinzu💚

Moi! Oon Prinsu
Tykkään piirtämisestä, laulamisesta, tanssimisesta ja vähän kaikesta muustakin. Mun lempi aine koulussa on kuvis.
Tykkään muuten myös kuunnella musiikkia.
Mul on yks kissa ja haluisin saada toisenkin.
Mutta ööh.. oon huono selittämään oikeen mitään kuten nyt vaikka kaikkea mistä tykkään :D mulla on nyt vähän kiire, joten tulen toisella kerralla uudestaan juttelemaan tänne!

jätkäpä

Mäkin oon koittanu ettii uusii kavereita mut se on vaikeeta jos ei oo harrastuksia tai mitää. Esim. omegle.fi:tä oon koittanut mutten oo vielä onnistunu. tiedättekö te mitään paikkaa mistä vois löytää kavereita?

❤🐺 Susi 🐺❤

Täältä voi ainaskin löytää kavereita. Ja tosi mukavaa kun vastaatte. Moikka Prinzu! Mä tykkään kans kuviksesta. En osaa päättää Mikä näistä on kivoin, liikka, kässä, kuvis. Moikkaaaa! ❤

Eerikäinen🍁

Mooi,itekki haluisin uusia kavereita ku vanhat no niitä ei enään kiinnosta.Oon 14v tyttö.
Tykkään tanssia,voimistelua,muutenki urheilla ja laulaa(kun muut ei kuuntele).Haluisin kavereita jotka ois luotettavia ja joiden Kaa vois hengata.

Panda

Moi! Oon 11v tyttö. Tykkään piirtää,maalata ,askarella ja kirjotella tarinoita. Lempi aineet koulussa on kuvis ja kässä. Mulla ei oo lemmikkejä. Lempi eläin varmaa panda niiku varmaa nimestä huomasitki.😅

🌼

Moi Mä oon 10v tyttö ja mä tykkään kasveista,kukista,näyttelystä ja pidän myös luonnosta. Mä en toistaiseksi harrasta mitään mutta hain johonkin teatteri kerhoon joka on aika lähel meidän kotia. Huomenna luultavastiselviää pääsenkö sinne. Tykkään myös blakpinkistä ja en oo siis varsinaisesti vielä blink ( se tarkottaa blakpink fania ) mutta pidän kyllä heistä kovästi. Tein paras biisi on ehkä shut Down. Eipä muuta nyt oikeestaan tuu mieleen muutakun että mä oon aika rauhallinen ja saatan ehkä vaikuttaa vähän hiljasemmalta mutta kun oon mun ystävien ja perheen kaa niin oon jopa aika puhelias. Eli ensin musta voi saada hiljaisen kuvan mutta sitten kun tutustutaan paremmin niin huomaat että oonkin vähän puheliaampi. Muutes mulla on aika monta lempiväri. Ne on viiteen eri sävyt,lila,sininen,mintunvihree ja ehkä keltanen. Pidän tosiaan paljon väreistä ja pukeudun aika usein aika värikkäästi mutta välillä käytän mustia ja härmältäkin. Sori pitkä viesti mutta lisän vielä että meillä on koira ja se on toriltaan cockerspanieli (toivottavasti kirjoitin oikein)

Vastaa aiheeseen: Kaikki jotka haluu olla mun ystävii tänne! Sekä tytöt että pojat!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top