Siirry sisältöön
08

halusin ny alottaa tämmöse keskustelun et laittakaa tänne kaikkee esim. jos teiän mielenterveys on joskus ollu tai just nyt ni huono ja ootte esim. ollu masentuneita jo jonkun aikaa tai muuta. ois kiva kuulla ja haluisin vaa tietää et en oo ainut jolla on vaikeeta itsensä kaa tai jotai. helpottais aika paljon varsinki täl hetkel:)

🌈rainbow🌈

Hei!
Oon ite ”parantumis vaiheessa” ja välil tuntuu et en vaa jaksa ku parantuminen on ihan helvetin rankkaa jos totta puhutaan.
Mulla on ollu alkava syömishäiriö ja se uusiutu tossa lähiaikoina mut haluun olla terve nii otan itteeni vaa niskasta kii ja yritän.
[osa viestistä poistettu]
Mut joo…. Tsemppiä muille! <3

moms spaghetti 🇺🇦

ite olen luultavasti vaikeasti masentunut tällä hetkellä.
se tunne ku tietää ettei kaikki ole hyvin, ja että se masennus on nykyään läsnä omassa elämässä, nii ei se tunnu hyvältä :/
en oo käyny juttelee minkää ammattilaisen kanssa, oon tääl nuortennetis jutellu ja sitte apuu chatissä

toivon sulle kaikkee hyvää ja toivon että sä vielä paranet❤️
iso hali sulle❤️❤️❤️
🐢

08

rainbow, mä ymmärrän et se on vaikeeta, mutta ajatellaan positiivisesti tai ees yritetään, sä oot kuiteni parantumassa ja se tietenkin ottaa aikaa. mutta sitten kun olet terve ja toivotaan että pian, niin mieti että vaikka se oli vaikeeta niin se kannatti. vaikka se nytten on ihan varmasti rankkaa ja mä uskon sen, niin kaikki menee viel hyvin. ja harmi et sulla on alkanu syömishäiriö, mutta on hienoo, että pidät kuria ittelles ja että on tahtoo parantua,niin kuin varmasti kaikilla. [osa viestistä poistettu] ja mom spaghetti, on hyvä et oot saanu apua täältä, ja mä itse suosittelen että voisit vaikka mennä yrittää kysymään apua ammattilaiselta. jos ei toimi niin, ei hätää on vielä monta eri vaihtoehtoa. ja kiitos! toivotaan että kaikki parannutaan, vaikka se onkin rankkaa. pidetään itteemme niskasta kiinni ja yritetään:)

Lulu<3

Mullakin on ollu ja välillä on

ollu aika rankka elämä, vanhempien kuolemaa, huostaannottoa ja sellasta.

välillä tulee tosi surulliseks, vihaseks hämmentyneeks:( Oisko samanlaisia kokemuksia?

08

moi ”Lulu<3” !
vaikka ittelläni ei oo kokemusta niin pystyn ymmärtää tota ja se on ikävää ja en ihmettele vaikka ois vihainen, hämmentynyt tai surullinen. mutta mä kannustan sua pysymään positiivisenä. koska vaikka se nyt onkin vaikeaa niin ajatellaan hyviä puolia. sulla varmasti on paikka missä sä tunnet olevasi kotona ja että susta välitetään. en ite tiiä sun huostaan otoista tai kokemuksista niin paljoa, joten mun on vaikea sanoa mitään. mutta mitä mulle on sanottu tai äiti on hokenut on se että jossain muualla aivan sama missä päin maailmaa, jollakin toisella on vielä pahempi. en halua todellakaan että sä vähättelet sun oloa tai tilannetta. koska mitä mä haen on se et asiat ei ainakaan oo pahemmin. ja sulla on aina mahollisuus saada vielä parempi elämä, tiedä sitten minkälainen on elämän tilanne, mutta aina on toivoa.

ja aina kun on paha olla tai olo mikä tahansa niin tuu puhuu tänne , koska se auttaa. älää jää asioiden kaa yksin.
hali sulle ja kaikkea hyvää😁💖

Lulu<3

äwww, halit sullekki<3
mä tykkään mun perheestä kyllä, se on hyvä. (siis se, että tykkään)

Love u<33

Lolx

Mä en voi sanoo että mulla olis ollu vaikeeta mut niiku joo en mä osaa puhuu mun jutuista kenellekään ja se vähä vaikeuttaa kaikkee nii juh.. mut kyllä oon miettinyt monestikki vaan kesäloman aikana et entä jos teenkin niin, kiinnostaisiko ketään yms..

Itsensä_vihaaja

Hei

menin apuu chattiin minusta tehtiin lastensuojeluilmoitus menin kuraatorille
Inhoan omaa kehoani (olen ylipainoinen)
Mietin aina mitä laitan kouluu päälle
Minulla on aina isot farkut ettei minusta näe minkälainen olen ja isoja paitoja
Itken usein itseinhosta silloin kun minun pitäisi mennä nukkumaan ettei kukaan huomaa
En haluaisi mennä takaisin kuraatorille koska hän ei vaikuta minulle oikealle ihmiselle puhua
En tiedä auttaisiko psykologi tai terapia mutta mietin jos se maksaa niin ei se kannata
Halua vai löytää jonkun oikean ihmisen kenelle puhua
Kun mietin asioita edes yksin niin alan itkeä

Anteeksi pitkästä viestistä

[osa viestistä poistettu]

Vastaa aiheeseen: kaikki kellä on tai ollu ni vaikeeta tänne!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top