Siirry sisältöön
Liian suuret rinnat syntyessäin sain.

Eli mä haluan puhua kaikille, joiden mielestä on noloa ja kamalaa kun rinnat on niin pienet.

Itselläni on ongelmana se, että rintani ovat liian suuret. Olen 14-vuotias hivenen poikamainen tyttö. Tykkään käyttää väljiä vaatteita, oikeastaan vain siksi, että tiukemmissa vaatteissa rintavarustukseni kerää inhottavasti huomiota.

Mulla alkoi rinnat kasvaa ala-asteen loppupuolella, ennen muita ikäisiäni. Ja kun ne kasvoivat, niin ne kasvoivat kunnolla. Ja nopeasti olin ruumiillisesti muutamaa vuotta vanhempi kuin ikäiseni.

Vaikka olenkin ylpeä siitä, että olen tyttö, niin totta puhuen häpeän rintojani. En voi ikinä liikkatunneilla juosta/hyppiä kunnolla, kun en löydä sopivia rintsikoita ja kaikissa juhlissa (jos mulla on mekko tms) miespuoliset ihmiset tuijottavat kasvojeni alapuolelle. Ei ole kivaa, kun kymmenen vuotta itseään vanhemmat tuijottelee rintoja.

Oikeasti, olkaa iloisia jos teillä on pienet rinnat! Ne on miljoona kertaa käytännöllisemmät, kuin tällaiset mitkä mulla on.

Ja voisko joku kertoo, että mistä löytyy isoja rintsikoita?

ömnöm

isoja rintsikoita löytyy varmasti erityisistä alusvaateliikkeistä, tavallisten vaatekauppojen valikoimat eivät välttämättä ole kovin laajoja. ja liikkatunnilla kannattaa käyttää erityisiä urheilurintsikoita, ne tukee paremmin eikä rinnat pompi niin paljon :)

Hellurei

No moiii

Mun oli ihan pakko vastata tämmöseen 11 vuotta vanhaan viestiin koska miks ei?! Muutkin varmaan pohtii tätä aihetta, joten olis kiva tuoda tää esille.

Elikkäs oon ite 14 vuotias, lauta tyttö. Tiedän että isorintaisilla on omat ongelmansa, mutta niin on meillä pienirintaisillakin.

Haluisin nyt kertoa vähän omista kokemuksistani näiden pienten rintojen suhteen.

Eli:

-en kehtaa mennä uimaan kavereiden kanssa. Siis arvaa kuinka järkyttävää on se kun sulla on samanlaiset rinnat kun pojalla ja sitten vielä sun maha on isompi kun sun rinta…
okei oon aika perus hoikka ihminen, mutta en valehtele tästä. Mun vatsa on literally isompi kun mun rintakehä. Ja. Se. On. Järkyttävää.
Tää musertaa kenen vaan itsetunnon oikeesti.

-en voi pitää kivoja vaatteita. Kaikki hienot uikkarit on liian isoja. Mun kuppikoko on pienen lapsen luokkaa mut en mä nyt mitään lasten harjoitus/rintaliivejä halua ostaa siis!!!

-kaikki vaan tuijottaa sun olemattomia rintoja ja ajattelee että onpa toi tyyppä lauta. Siis en pysty vaihtamaan liikuntatunneilla vaatteita tai mitään koska en todellakaan aio näyttää mun rintoja. Tai no siis pikemminkin en halua että muut huomaavat että mulla ei edes ole niitä lol

Joo pienissä rinnoissa on paljon hyviä puolia, mutta kuitenki paljon huonojakin..

Onnea kaikille iso- ja pienirintaisille naisille <3

Öööö

Vanha viesti mutta itte oon lauta mutta rinnat isot (siis oon milestäni lauta koska oon nii laiha)

Suonjar❤️💚💛💙

Oon ite tämmöne lauta ja kyl se välillä itsetuntoa syö, kun meen uimaan. Mulla on nollaysiks tosi lapsenomainen vartalo, mikä saa mut näyttämään joltain 11-vuotiaalta. Ja tossa viikonloppuna, kun kävin Lapissa tapaamassa muita saamelaisnuoria, tunsin itteni joskus niin ulkopuoliseksi.
Syyt:
1. OON LAUTA.
2. Oon kaikkia muita paljon nuorempi (7-17 vuotta)
3. Oon hoikka.
4. Saamen taidot on ruosteessa.
5. Mun kytkökset saamelaiskulttuuriin on heikommat kuin muilla. (Muilla: puku, kieli, joiku, käsityöt, porot (joillakin), tosi vahvat tiedot suvusta. Mulla: kieli, joiku, puvun osia, kelvolliset tiedot suvusta).

Joo, ei laudoillakaan helppoa oo. Ehkä nää onnettomat rinnat on käytännölliset, mutta toivoisin, ettei mua aina luultais vitosluokkalaiseks.

Öööö

Suonjar mä taas oon vitosluokal ja mul on tosi isot rinnat ja murrosikä alko jo 8 tai 9 vuotiaana

juu

oon 14v tyttö ja mun rintsikkakoko on joku 75E. sit kaiken lisäks mun vasen on isompi ku toi oikee et vasen on enemmän sellasta F kokoa. ihan hitosti ärsyttää. sit mun nännit on viel välillä myös tosi isot. mut oikeest sillon ku on menkat nii sattuu kävellä portaita alas ja just liikassa pakko käyttää tosi tukevia urkkarintiskoita joista saa maksaa aika paljon (ihan btw jos tarvii isorintaselle urheiluliivejä nii under armourilla on oman kokemuksen mukaan aika hyviä! mut kanttii kyl sovittaa jossai). en oo muutenkaa mikään langanlaiha et en tiiä ehkä mua vois sanoo vähä kurvikkaaks tai jtn. yleensä oon iha tyytyväinen mun kehon kaa et tavallaan tykkään siitä et oon vähän ”pehmee”, mut just ku pitäis koulun kanssa mennä uimaan nii ei kiitos. tuntuu et näytän ihan aikuiselta. no joo mutta nää rinnat ärsyttää ku on vaikee löytää kivoja vaatteita ja kellään kaverilla ei oo läheskään tän kokosia. siis legit mulla on isommat kun äidillä.

I am very dumb 😌

Joo, toi on varmasti inhottavaa. 😣

Mutta on kyllä ihan kamalaa myös olla lauta. Siis oikeasti, mua hävettää aina, kun meillä on koulu-uinnit. Kaikki muut meidän luokkalaiset on käyttäny rintaliivejä jo monta vuotta ja ne on ruumiinrakenteeltaan muutenkin paljon vanhemman näköisiä. En voi myöskään käyttää kivoja vaatteita, koska… köh. Ne jotenkin lörpähtää siitä rintakehän kohdalta, koska mä olen oikeasti lauta. 😅 Ja mä en muutenkaan oo mitenkään siro ja hoikka, joten on inhottavaa, kun hyvät vaatteet kiristää muuten, mutta on liian leveät rintojen kohdalta…

I guess. I absolutely guess. MUN VATSA ON OIKEASTI ISOMPI KUIN MUN RINNAT. 😶 Siis really, ei edes mitenkään huomaamattomasti, vaan noin 5-10cm. Mä en yhtään liioittele, kun sanon, että tää vie mun itsetuntoa enemmän kuin mikään muu. Se on vaan niin noloa + järkyttävää + nöyryyttävää, koska mä en ole mitenkään ylipainoinen. Tai painavin meidän luokalla, mutta se on kuulemma vaan geeneissä. Ja nää kaks asiaa on järkyttävä yhdistelmä, koska mä näytän oikeasti joltain 9-vuotiaalta… 😭

Mä uskon, että pienet on käytännöllisemmät, mutta ei se oo kivaa, että oon 13-vuotias ja joudun käyttää jotain aikuistenvaatteita, joissa ei oo *miettii, mikä se on* sitä sellaista levennettyä rintakehää (?). Ja sen lisäks vielä se, että kaikki tuijottaa liikkatunneilla, uimahallissa yms. suunnilleen näin: 🤨, naureskelee ja kuiskii kavereille, ja yrittää huomaamattomsti osotella. 😣

Että joo…

I am very dumb 😌

Ööööööhhhh, MITÄ mun oikoluku on taas tehnyt? 😂 Yritin siis sanoa ”I agree”, mutta näköjään mun puhelin ei puhu englantia. Joo, eipä mutta…

Gay & not so happy:D

Ei se kyllä hauskaa ole lautakaan olla:P
Ärsyttää vielä kun mulla alkoi murrosikä suht aikasin ja sain niskaan hirveen kasan kaikkee ärsyttävää (esim menkat) mut niitä rintoja ei näy missän. En kyllä toivokkaan mitään hirveen isoja rintoja, mut olis kiva jos ne ylipääntänsä OLIS OLEMASSA.

Spageli✨

oon itekki aika lauta mut ei se mua ees haittaa :) ennen olin sillee että en tykkää pienistä rinnoista jotka on mun kehos mut sillee ei mua ees oikein kiinnosta, on jos on :)

010 tyttö

Mut siis, minkä kokoiset rinnat on oikeasti pienet?

Vastaa aiheeseen: Kaikki ”laudat”

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top