Siirry sisältöön
Joku outo tyyppi

Moi. Siis mä oon jo ihan pienestä pitäen halunnu olla poika, mut oon tyttö. Joskus pienenä puhuin siitä muillekkin, mut ne otti kai sen vaa leikillään ja niin varmaan mäkin. Mut nyt vanhempana musta on alkanu tuntuu koko ajan yhä enemmän siltä, et oikeesti haluisin tosi kovasti olla poika ja myös ehkä tunnen olevani poika. En nyt oo uskaltanu puhuu kellekkään ja en tiiä mitä voin tehä, pliis auttakaa! Ois vaan niin helpompaa, et oisin syntyny pojaks! Miks en voinu!? Vähänkö mua ärsyttää, ku mul on kaks veljee ja mun pitää sit olla perheen ainut tyttö, jos mun äitiä ei lasketa. Enkö mäkin ois voinu olla poika!? Oon ajatellu, et oonkohan trans, mut ei musta ihan siltäkään tunnu. En mä silti ois aito poika ja sais pojan kehoo itelleni. Enkä edes kuitenkaa sais leikata mun hiuksii, vaihtaa nimee, hankkii binderii yms ja kun en es uskalla puhuu tästä muille!! (Voitteks muute kertoo mulle, et mikä se binderi niiku on ja jotai muuta siitä, ku en oikei tiiä oon vaa kuullu joskus siitä.) Tää on niin vaikeeta! Enkö oikeesti ois vaa voinu syntyy pojaks!! Tulkaa pliis kaikki auttaa mua! Miten voisin puhuu tästä ja kenelle? Mitä voisin tehdä, vai pitääks mun vaa elää tyttönä? Mikä mun sukupuoli nyt on, ku en tunne oikein olevani trans tai joku muukaan? Yms. Oon niin pulassa! Tarviin nyt oikeesti kiireesti apuu! [osa viestistä poistettu] Ja sit viel se, et mä oon ihan koukus bl-ohjelmii. (Tätäkään en oo kertonu kellekään ja ahistaa vähän, ku kaikki kyselee, et mitäs ohjelmii sä katot.) Osaatteks te sanoo miks? Mä ite luule et siks, ku tykkään pojista (enemmän ku tytöistä ja muista) ja haluisin olla poika (enemmän ku tyttö), niin siks kai sit tykkään niistä nii paljo emt. Ja joo, tykkään sil taval myös vähän tytöistä ja kaikist muista, mut paljon enemmän pojista, ja tykkään myös joskus olla tyttö, mut tosi tosi harvoin. Noi asiat sekottaa tätä kaikkee viel enemmän! Luulen, et joudun elää tälläsenä outona tyyppinä koko elämäni ja mietin koko ajan et miks en voi olla poika, enkä saa koskaan keneltäkään apuu, mut kirjotan silti tän ja yritän viel kerran toivottomana. Mut en nyt siis tiiä yhtää mun sukupuolta tai seksuaalisuutta, et jos osaatte auttaa mua ton kaiken perusteella, ni pliis tulkaa kertoo edes jotain ja kiitti ihan sikana! Mut joo, eipä mul kai sit muuta, moikka. :(

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Joku outo tyyppi

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: KAIKKI LUKEKAA TÄÄ JA VASTATKAA PLIIS!!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top