Siirry sisältöön
Enkel

Ajattelin eilen mun koko elämää, ja huomasin, että koskaan ei ole mennyt kovinkaan hyvin. Mulla ei ole yhtään kavereita, eikä ketään, kelle puhua. [Osa tekstistä poistettu.] Mua ei enää kiinnosta yhtään mikään. [Osa tekstistä poistettu.] En keksi, mitä muuta tähän kirjoittaisin [Osa tekstistä poistettu.]

Nuortennetin ylläpito

Hei Enkel,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Yritän auttaa :)

Moi Enkel!

Voi olla ettet tätä kauhean tosissasi ota, mut vaikka tää elämä ei oo menny ihan putkeen niin kyllä ne paremmat ajat on sieltä tulossa, usko pois! Sanon nyt kokemuksesta että tiedän miltä tuntuu olla ilman kavereita tai ilman ketään kelle puhua, mutta jos jaksat ylläpitää toivoa ja ainakin yrittää ajatella positiivisesti, niin päivät ei olisi niin raskaan tuntuisia. En oo mikään paras neuvomaan ihmisiä ja yrittämään pitää toivoa ja positiivisuutta yllä, mutta jos sain jotenkin vaikutettua niin hyvä niin :)

Toivotan onnea elämään!
-Random teini

Vastaa aiheeseen: Kaikki menee huonosti

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top