Siirry sisältöön
Nikki

Moi mulla on Siis R vika ja oon tällä hetkellä yläasteen 7 lopussa.Nyt mulle on tullut semmonen tosi iso motivaatio opetella se pois.Mua ei sillein paljoo kiusattu siitä mutta se syö mun omaa itseluottamusta tosi paljon🙁.Mua ahistaa etten opi sitä vaikka kuinka paljon haluaisin mun
kielijänne ei oo liian lyhyt tai mitään mutta kun oon esim hokenut tota podtti sanaa niin siihen tulee se r mutta en pysty jatkamaan sitä täryä ja se turhauttaa ja harmittaa tosi paljon.

Haluaisin siis tähän loppuun kysyä että jos oot opetellu r vian pois niin miten ja kuinka kauan siinä kesti? Sekä onko normaalia että se täry ei lähde tuleen sieltä podtti sanan jälkeen sillein putkeen ? Ja onko teijän r viasta kiusattu teitä?

13v poika ⚆_⚆ [osa nimimerkistä poistettu]

Moikka! oon menossa ylä-asteelle ja haluaisin osata ärrän ja osaankin, mutta se on vaikeaa ottaa käyttöön kun kaikki tietää että oon ärrävikanen.
Mulla on sulle pari vinkkiä,: älä stressaa liikaa sitä asiaa se vain pahentuu.
Ohjeita miten voit sanoa ärrän tai lausua puhalla vähän niinku kovaa ulos kun sulla on sun kieli siellä kitalaessa kiinni siinä kohdassa mistä l ja d äännetään niin siitä alat pärisyttelemään kyllä sen vielä opit voidaan tukee toinen toistamme täällä. kysy rohkeasti multa vaan vinkkejä!

Vastaa aiheeseen: Kaikki R vikaiset ja entiset tulkaa jutteleen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top