Siirry sisältöön
Bab Honey Girl😍😈❤💜💙💖💛

Hellou! Eli haluisin tietää tarinoita ja kokemuksia teidän seurustelusta eli miten päädyitte yhteen minkälaiset oli ekat treffit tai voi vaik kertoo kuinka monilla treffeillä on ollu. Ihanin asia kumppanissa. Ja toivoisin ja pyydänkin, että antaisitte lisää neuvoja seurusteluun. Ite alotin seurustelun tänä vuonna, aika äskettäin, joten tieto seurustelusta on lapsen luulon, terkan tuntien ja vanhempien kertoman varassa. Toivoisin apua erityisesti mies-mies/nais-nais pareilta, koska kyseessä on minun ja tyttöystäväni tapaus. Tää on mun eka virallinen suhde. Thanks jo valmiiks avusta.
Ciaó!

Luna Swan 💜🦢

Iiii!!!! Uijui! Mä oon täällä kans oottamassa meille vastauksia. Paitsi, että me tarvitaan apua tähän silleen kunnolla. Kun silleen mul on just toi sama, ja sitä paitsi oon 08 eli vuoden nuorempi. Niin samoilla tiedoilla minäkin olen… joo
Heihei!

Luna Swan 💜🦢

Pliis jelpatkaa meitä ku ei muuten tuu mitään. Babii, ootko kunnossa kun et oo ite laittanu mitään?

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Miks kukaan ei tuu???
Ciaó!

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Voisko joku vastaa😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭?
Ciaó!…😔

dramalama(🏳️‍🌈)

Helou helou:D
En oo suhteessa nyt, mut pari kk sit päätty 5kk suhde:(
Ollaan samalla luokalla ja kumpikin tykkäs toisistaan. Sit olin vaa läpäl sillee ”mitä tekisit jos oisin sun tyttöystävä” ja tää tyyppi oli vaa et ”no en mitää oltais yhessä sit kai” jonka jälkee me vaan oltiin pari. Olin nähny sen vanhemmat ja se mun. Oltiin offical cc mut sit alettiin ole asiosta liikaa eri mieltä… Yritin puhua mut sieltä tili vaa semmosta ”aha” ”aijjaa” ”itke sit” mitä ei ollut ikinä tullu. Kun me viimein juteltiin niin päätettin erota.
Ihanin asia miun poikkiksessa oli se et se toi mulle kukkii ja sano mua aina nätiks vaikka omasta mielestä näytinkin peikolta:O
Mun vinkki on se et kehu toista koska sen muistaa aina.

Eipä tässä enempää, moukku mou

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Kiitos dramalama! Vihdoinki joku vastas… No mutta joo oon muistanu kehua… ehkä liikaakin kun sanon et Lu( *lyhenne Luna Swan nimimerkistä) on maailman paras tanssia ku osaa niin monta tanssia… Kiitos avusta ja ikävä että teiän suhde päätty.
Ciaó!

Vastaa aiheeseen: Kaikki seurustelevat tyypit tänne!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top