Siirry sisältöön
ajattelija

1. Miten tapasitte ihastuksen? 2. Mitä teit kun ihastuit? 3. Miten kysyit että alatteko seurustelemasn? Olen tälläistä miettinyt koska haluaisin omalta ihastukselta kysyä että alkaisiko seurustelemaan. Kerran yritin mutta en saanut sanaakaan suusta koska jännitti niin paljon joten vastailkaahan.

Nimetön

no mä en tiiä osaanko auttaa ku ite oon ollu vaa nettisuhtees joka kesti yli vuoden ja se oli molemmil alus iha molemminpuolista. ei siin oikeestaa ees kysytty mitää se vaa jotenki tapahtu:D sun tilantees jos jännittää paljo nii kannattaa vaikka jossai facebookis tai jossai kysyy:D

RAkastuntu, vieläkin ;)

ensinnäkin olne tuntenut ihastukseni, voi hyvänen aika…, jo kohta kymmenen vuotta :O oho aika rientää. Olen 17 tyttö ja minä ja poikakaverini harrastetaan molemmat partiota. No ihanstuin tähän poikaan kun olin seiskaluokalla ( vedmme yhdessä partiossa pienempien ryhmää). Näimme joka viikko ainakin kerran koulun ulkopuollella. Noh koulussa miltein joka päivä. ALuksi peitin tunteeni sillä en uskaltanut myöntää niitä edes itselleni saati sitten tuolle pojalle. Tätä jatkui kasiluokan joululomalle jolloin aloimme viestitellä lähes joka päivä. tutustuimme paremmin toisiimme ja hänestä tuli paras ystäväni. Kerroin asiasta kaverilleni joka vakuutti että kyllä se poikakin susta tykkää. noh ysiluokalla tämä poika alkoi liikkumaan miedän keveri porukassa aina välitunnella ja itsestäkin alkoi utntumaan että ehkä hänkin tykkää minusta. Sitten kerran olimme jollakin partion kautta kurssilla jossa nukuimme lattialla vierekkäin. Yön pikkutunneilla kun muut nukkuivat juttelimme kaiken laista ja hän sitten alkoi silittää hiuksiani ja lopulta otti kainaloonsa nukkumaan. seuraavana yönä sama juttu. No sitten rohkastuin ja sanoin hänelle että minulla olisi tunteita häntä kohtaan enemmän kuin ystävyyttä ja hän hymyili mulle ja sanoi että tunteet ovat molemmin puoliset. Siitä meni viikko kun laitoin hänelle sitten viestiä ja kysyin että missä olemme nyt menossa että olemmeko yhdessä vai mitä. ja sitten päätimme yhdessä että aletaan surutella :) ja Nyt olemme seurustelleet vuoden ja neljä kuukautta ja enkä oo katunut mitään. päin vastoin kaikki on ollut upeaa :) omasta kokemuksesta voin sanoa että suun aukaiseminen ei ole helppoa. ei sitten todellakaan mutta sitten kun saa vaan suunsa auki niin kaikki lipuu kuin itsestään kohdalle :) tsemppiä :)

Deidara

1. Netissä. 2. Annoin asian aluksi olla, mutta myöhemmin kerroin siitä hänelle. 3. No, myöhemmin sitten menin heille, kumpikin rakasti toisiaan. Emme oikeastaan kysyneet, vaan meiltä tultiin kysymään, seurustelemmeko, ja sönkötyksen jälkeen tultiin siihen tulokseen että seurustellaan.

Nettityyppi

Tapasin netis, kerroin kuinka tunnen sitä kohtaan, sekin tunsi mua kohtaan samaa.. Kai. En ees tiiä. Tuntuu vaa, ettei sitä paljoo kiinnostanu. Ei välittäny mun tunteista.. Vaikka se sano että rakastaa mua kans.. Nykyään vihaan sitä. Juttelen silti. En tiiä mitä tekis.. Ei ikinä alettu seurusteleen.

ajattelija

No kiitti vinkeistä mutta tuli toinen ongelma nimittäin olen ihastunu kahteen siihen samaan ja yhteen toiseen ja mennään seiskale kaikki enkä osaa pättää kumpi tykkään yhtä paljon kummastaki…

Nimetön

1, fbssä ruvettii juttelee mut riparijutus tavattii :D 2, iha normisti olin ? :D 3, poikakaveri kysy en mää :)

disturbed.

jooooooskus vuosi sitte, ja en aluksi sanonu mitää, aattelin et se on semmone nopiasti ohi menevä :D sitte vuoje jälkee ku sain kuulla et se vieläki tykkäs musta ni tajusin että määki siitä. ja se kysy multa iha että alakko :D

1. Menin kavereitten kanssa kesän alussa Tivoliin ja tapasin ensimmäistä kertaa muruni 2. Kerroin siitä hänelle.. 3. poikaystäväni kysyi mutta facebookissa (: nykyään olemme kihloissa (:

poika-98

Noniin eli mä oon tuntenu tän tytön nyt tyylin 12 vuotta (oon 14) ja en muista missä tavattiin :D
Oon aina tykänny hänestä paljon ja oon ollu aiempinakin vuosina hänen kanssa ulkona.
Nyt sitten noin 3 viikoa sitten se pyys mua kattomaan leffaa sen luo ja kun niillä ei ollut ketään kotona. Tottakai mä suostuin. Ehkaä puolessa välissä leffaa tuli hauska kohta ja molemmat repes. Me katottiin toisiimme ehkä 5 sec ja sitten käännettiin katseet pois. Parin secan päästä se katto muhun ja mä sitten siihen. Me pussattiin huulille pitkään. Sitten mä menin siihen sohvalle makaamaan ja se tuli mun viereen makaa me pussailtii ja noin koko loppu leffan ajan. Ollaan nyy seukattu 3 viikkoo ja tosi mukavaa on ollu. :)

epicfail96

Tapasin ihastukseni harrastuksessa.
Kerroin hänelle, tykättyäni hänestä vuoden.(en tee enää koskaan niin, että kerron)
Ei tykännyt musta.
Se siitä.

Vastaa aiheeseen: Kaikki seurustelevat.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top