Siirry sisältöön
ehkä transpoika

Eli siis mä oon ehkä transpoika ja haluisin kuulla et, mitä ootte tehny ku teistä on tullu transsei, miten tulitte kaapista, mitä pitää tehä, et voi olla trans, vai riittääkö vaan se et haluaa olla ja tuntee niin, yms. Tulkaa kertoo transsina olemisesta kaikkee yms! Pliis! Haluun epätoivoisesti tietää siitä lisää!

transpoika

Transihmiseksi ei ”tulla”, se on toki eri asia että milloin sen tajuaa. Ite tajusin sen ku olin 13, toki olin tuntenu jonkunlaista dysforiaa jo 10-vuotiaasta, ei vaan ollu sanoja sille ennen ku luin netistä mitä transsukupuolisuus tarkottaa.

Tollon 13-vuotiaana oikeestaan eka asia mitä tein ku tajusin et ei saakeli, taidan olla trans, oli se et leikkautin mun hiukset. Aika järkyttävältähän ne näytti aluks mutta onneks sain leikattuu viä lisää myöhemmin :’D Aloin käyttää eri kutsumanimeä ja alotin myös bindaamisen, tosin erittäin huonoilla tavoilla: ideaalisiteellä (en todellakaan suosittele, vahingoitin mun rintalastaa ja kylkiluita tosi pahasti, älkää ottako mallia). Myöhemmin ostin binderin vanhemmilta salassa. Sen voin silti sanoa, että ei oo tiettyä tapaa olla trans! Siihen riittää ainoastaan tunne siitä, että biologinen sukupuoli ja sukupuoli-identiteetti on ristiriidassa. Eli ei, ei oo pakko tehdä yhtään mitään ollakseen trans, mutta se ei myöskään oo haluamiskysymys vaan se saattaa vaan osua omalle kohdalle.

En oo tähänkään päivään mennes tullu kaapista mun perheelle, mut kaverit ja koulussa kaikki tietää. Elän siis tavallaan ”kaksoiselämää”, mikä on täysin fine jos ei oo valmis kertomaan perheelle. Toki se aiheuttaa oman ahdistuksensa ja on aika raskasta, mutta mulle se on toiminu, on täytyny vaan pitää huoli että kaverit tietää ettei mun perhe tiiä asiasta.

Tsemppiä ittes ettimiseen! Sulla on onneks koko elämä aikaa pohtia omaa identiteettiäs eikä mitään tartte vielä tietää!

ehkä transpoika

Okei, kiitos paljon tosta! :)

Vastaa aiheeseen: Kaikki trans ihmiset ja muutki tänne!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top