Siirry sisältöön
yksvaa c:

Niih, Mietin et kelpaisinko kellekkää tytölle. Oon 185cm pitkä poika ja painan 56kg. Oon 14 vuotta vanha, ens vuon 15. Mul on mustat keskipitkät hiukset ja ruskeet silmät. Oon kai vähä emo, ja skeittaan. Käytän siis mustii pillifarkkui suurimmaks osaks, ja skedemerkkisii t-paitoi ja huppareita käytän myös yleensä cäppii. Luonteelta oon huumorintajuinen, kuunteleva, ymmärtäväinen, mukava, hauska. Noi mitä ”Luonteelta” luottelin oon kuullu tutuilta. Koulus en oo mikää hikke, enkä kyl mikää kovin huonokaa. Mun keskiarvo on 7.5 ja sit kans oon siit tuhman ja kiltin väliltä :d Omistan sixpackin ajattelin senki mainita ku oon huomannu et suurinosa tytöistä tykkää siitä c:

– Kiitos jo etukäteen vastauksista! :)

Nimetön

JuU! Todellaki kelpaisi.

:)

Jep. ton perusteella kyllä varmasti kelepaisit.

Ella98

Totta kai:> Kuulostat söpöltä ja mä ainaki voisin kiinnostuu:>

emo_girl

JUUP TODELLAKIN!

duu

Noh oon ihastunu samannäköseen :D Jos siis en ois ihastunu niin kelpais :D

Girl

kelpais :)

Homopoika

Siisg rau joo kelpaisit ;333

Nimetön

Tykkään enemmä lyhyt hiuksista, hiustatuoinnit on hienoja, omallaki poikkiksel onn =) Kuulostat iha hyvännäköselle mut eihä sitä kuitenkaa voi tietää.. ;) SIXPÄKIT AH UIJUUUII ;)

girl 14

Juuh kelpais ;)

..

noh sanotaan vaik näin et.. ton perusteel oot joku mr täydellinen *_* naww

m@rt@

kelpais tosiaanki<3<3<3<3<3

Nimetön

Jassoo. Onks sul kenties ollu just pituuspyrähdys? Koska sun pituus-painosuhde on aika kuusessa, ihan näin tiedoks. Ton mukaan sun painoindeksi olis 16 ja hömhöm, sen pitäs olla väh. 19. Että mä en nyt tiedä. Sit on vähän ristiriidassa, että sä oot rutkasti alipainoinen ja silti sul on sixpack? Mä en väitä että sä valehtelet, mutta toi kuulostaa vähän oudolta yhtälöltä.

Luonteen puolesta vaikutat ihan kivalta tyypiltä (oon itse asiassa kuses tyyppiin joka on luonteeltaan tollanen. :D). Ja ehdottomasti plussaa siitä että oot samanikänen, koska -96 on ihan älyttömän vähän!

Mut kokonaisuus vaikuttaa ihan naissilta. :3

..

juuuu todellakin kelpais! mäki kyl tykkään enemmä lyhyest tukast, siistimmän näköst, mut riippuu millane leikkaus on.

Lilja

Juu.. AInakin kuvailusi perusteella toki. <3

Vastaa aiheeseen: kaikki tytöt vois kattoo tän c:

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top