Siirry sisältöön
Bubbles🔵

Must tuntuu et kaikki mun koulus vapettaa tai juo tai jotain muuta laitonta *** ( oon yläasteel) ja moni omast luokast kans ja mun omat kaverit siit ei ja on fiksuja ja ajattelee et se on tosi tyhmää ja sillee mitä se siis on mut itellä tulee sellai lapsellinen ja tyhmä olo kun en oo ikinä ees kokeillu tai mitää et juu

Tyttö010💋

Sama

Meikä mandoliini täällä taas

Ei se oo lapsellista, itse oon kokeillu mut en käytä, joskus ku frendi kysyy haluunko maistaa sen vapee niin saatan maistaa, mut en käytä sillee yk.

Joku ihminen

Moiiii! Kenenkään ei tarvitse juoda, vapettaa tai polttaa tai tehdä ylipäätään mitään laitonta. Sun ei tarvitse ikinä edes kokeilla ellet sä itse halua. Siis en oikeen osaa auttaa ja toi mun yritys auttaa sua on aika huono mut muista et on ihan hyvä ku et oo alaikäisenä kokeillu noita juttui sillä ne on tarkotettu kuitenkin vasta täysikäsille. Byeee ja sori huono teksti(:

Ei kannata aloittaa sen takia että muut käyttää menee vaan turhaan rahat ja maine sulta pahimmillaan myös terveys.

Olive :)

Kyllä se on lapsellista. Turhaan alkaa vaarantaa omaa terveyttään, vaan jotta näyttäis siistliltä kaveri porukas. Eipä taida sun kaveriporukkaa kauheest kiinnostaa jos menehdyt vapen aiheuttamiin sairauksiin.

Girl_power 010 💋

Same

Suklaa-addikti <3

Joo, tää on tää sama. Muutenkin opettajat ja avustajat kuulee koko ajan ihan vapaata juttelua vapettamisesta ja muusta, mut ei kukaan ota sitä tosissaan. Se on kaiken lisäks laitonta. Miksei kukaan puutu mihinkään ikinä??

🍁💕😘😭

Siis mun luokal ei oo mitään kunnon vape ja gangsta tyyppejä. Mutta on kuullu ja nähnyt kun rinnakkaisluokkalaiset vapettaa jossain *** portaiden alla koulussa ja muutenkin ulkona. Musta se on ahdistavaa kun opet ei tee mitään lastensuojelu ilmoitusta vaikka pitäis. En tiiä onko ne saanut mitään kiinni tai uskaltaako ne edes mutta toi on tosi vaarallista kasvavalle nuorelle. Siihen pitäisi ehdottomasti puuttua. Olen seiskaluokkalainen. Emmä ittekkään tiedä niitä tyyppejä nii en voi todistaa mitää. Moro

rainbow

Et oo lapsellinen tai tyhmä!
ite oon kyllä vähän kaikkee kokeillu vapee, röökiä, alkoholia yms onhan se ihan *** tyhmää mutta ku elämä on niin *** että emmä muuta keinoo löydä🤷‍♀️🤷‍♀️

Kohta 13💚

Itse en edes haluaisi maistaa. Yritän olla suistumatta huonoile raiteille. Meidänkin koulussa kyllä aika moni vapettaa onneksi en tiedä että omalla luokallani olisi sellaisia.

Vastaa aiheeseen: Kaikki tyyliin vapettaa lol

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top