Siirry sisältöön
kiillehäiriö

Lähdössä Kreikkaan karvoineen päivineen. Matkustan siis veljen, siskon ja äidin kanssa. Välillä tuntuu että mun perhe häpeis mua karvojen takia ja niin ne varmaan tekeeki. Äiti varmaan ottaa sheiverin mukaan ja yrittää tyrkyttää sitä mulle samalla kun nostelen käsiä hihattomassa. Mut mä en välitä. Mulle vaan riitti se et joka paikassa tyrkytetään sitä samaa karvatonta vartaloa. Haluun olla esimerkkinä mun siskolle (ja miksei veljellekki) et on ok olla karvanen. Bikinien alta rehottavat karvat on ok, kanaloissa kasvavat karvat on ok, säärikarvatkin on ok, tummat, vaaleet ja kaikki niidet väliltä ja ulkopuolelta on ok.
Ei, karvat kainaloissa, tai missä tahansa muualla ei ole epähygieenisiä.

Ajeletko sun karvoja, miks? (:

Kata, verkk@ri

Moikka <3

Mä olen niin samaa mieltä sun kanssa! Oon miettinyt samaa, että ei ihmisellä varmaan olisi kainalokarvoja (tai mitään karvoja) jos ne olisi jotenkin haitallisia tai vaarallisia tai epähygieenisiä. Evoluution myötä ihmiselle on kehittynyt karvat syystä ja nykypäivänä ne sheivaillaan pois koska niillä ei ole enää erityistä tarkoitusta ja kuten sanoit, karvatonta vartaloa jotenkin ihaillaan.

Jokainen saa päättää omista karvoistaan ihan itse. Jos haluat sheivata ne (AIDOSTI HALUAT) nii go for it :) ja jos susta tuntuu että et halua niin ei sun tarvitse! En usko, että kukaan sua sen vuoksi häpeää mutta vaikka häpeäisikin niin sä voit olla se rohkee joka näyttää esimerkkiä että karvoissa ei ole mitään noloa!

Vastaa aiheeseen: kainalokarvat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top