Siirry sisältöön
Nuclearwinter

Heippa oon 16-vuotias tyttö ja mul on poikaongelma…

Mul on ollu säätöö yhen täysikäsen pojan kaa mut nyt se on menny harrastaa seksiä jonku muijan kanssa. Miten mun pitäs reagoida toho vai jättää kokonaa reagoimatta? Aattelin tota jälkimmäistä. Mut tää hankalin kysymys on et ollaa menos kai samoihi bileisii täs pian nii jos se tulee pussailee nii pussailenko takasi vai oonko sillee et ei pussailla .____.? Kuitenki vähä tykkään siit pojast.

sama ongelma

Minusta sun ei kannata pussata sitä…koska tuut ajan kanssa kärsii siitä kun jos te alatte seurustelee..nii se voi tehä saman mut sun selätakana,jos se nytki teki noin ni ei se susta kovin tykkää

J3H

Iha rauhassa vaan, teillä on ollut vain juttuja, eli ei mitään vakavaa. Ei edes lähellä mitään vakavaa. Te molemmat olette olleet vapaita tekemään mitä hauatte, ja hän teki.

Tee mitä haluat: Jos tuntuu siltä, että haluat pussata, niin pussaa. Jos taas ei, niin älä. Niin yksinkertaista.

Pieni vinkki: Istu alas ja mietti vaikka tunnin ajan mitä sinä haluat tällä hetkellä elämästäsi, vaikuttaa nimittäin siltä, ettei sinulla ole hajuakaan.

Niin ja jos te suutelette, älä ala suunnittelemaan häitä vielä. Te olette nuoria, koko elämä edessä, joten tuhlaa sitä ennen kuin menetät sen sitoutumalla. :’D

Onnea jatkoon! =)

Vastaa aiheeseen: Kaipaisin kipeesti neuvoja!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top